Annonce

Musikcafé med gæster fra nær og fjern
roedovregaard_01_090413_BP.jpg
På onsdag er der gratis musikcafé på Rødovregaard klokken 19.30. Foto: Arkiv
musik Vestegnens Harmonika Klub inviterer på onsdag til viseaften med gæster fra nær og fjern.

På aftenen vil det musikalske ægtepar Birthe og Vagn Kragelund blandt andet underholde med gårdsange og egne viser. Deres specielle varemærke er Vagns egne originale sange og deres helt personlige måde at servere sangene på. Næsten alle sangene har udgangspunkt i personlige oplevelser om livets gang. På aftenen får Vestegnens Harmonika Klub også besøg af Erik Sand, der synger egne sange, som er inspireret fra natur og stilhed samt af ’Lissy’, der synger lette viser med højt humør.
Harmonicaféen underholder i Kostalden på Rødovregaard på onsdag klokken 19.30. Der er gratis adgang for alle.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top