Annonce

Mighty Bulls brød sejrsstime og indtog 2. pladsen
RMB_odense_16-5.jpg
Foto: arkiv
ishockey Odense Bulldogs havde ikke tabt i fire kampe, men Rødovre Mighty Bulls smadrede deres sejrsstime med en 3-4 sejr og indtog 2. pladsen i Metal Ligaen.

Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty Bulls: 4-3 (1-4, 1-0, 1-0)
06:11 1-0 Tony Romano PP1
10:48 1-1 Jonas Sass (Klarskov og Jensen) PP1
13:56 1-2 Matthias Asperup (Sass og Bergholt)
14:42 1-3 Andrey Chistyakov (Olsen og Christensen)
18:41 1-4 Thomas Olsen
39:58 2-4 Andreas Pedersen
57:06 3-4 Sebastian Strandberg
 
Udvisninger
OB: 4x2min. og 1x10min. – RMB: 4x2min.
Skud
34-25
Tilskuere
897

Rødovre Mighty Bulls slog Odense Bulldogs med 4-3, og sneg sig dermed op på Metal Ligaens 2. plads. Sejren blev grundlagt i kampens første periode, som Rødovre vandt med 4-1.
”Det er fandeme dejligt. Lige nu kigger vi ikke så meget tabel. Vi fokuserer på os selv, det kan hurtigt gå galt, hvis vi kigger for meget tabel. Vi er sindssyg glade, det er fedt med 2. pladsen,” siger Jonas Sass efter sejren.

Annonce

Goal-getteren Matthias Asperup var tilbage i truppen efter at have siddet ude med en skade i to kampe, Jonas Sass kunne godt mærke, at kædekammeraten Asperup var tilbage på isen.
”Ja bestemt, jeg kan roligt sige, at han er en af de bedste på holdet, og kommer videre til en større liga næste år eller næste år igen. Jeg kunne personligt mærke, at han var tilbage,” siger Sass, og sammenligner Asperups fightervilje med fighteren over dem alle, Nicklas Carlsen.

Odense havde vundet fire kampe i streg, senest i søndags mod Gentofte. Rødovre havde haft ekstra hviledage, eftersom de senest var i kamp i fredags. I dag satte Rødovre en stopper for Odense Bulldogs.
”Du kan se det på 1. periode, som vi vinder 4-1. Man kan mærke, vi har en ekstra hviledag i benene. Hvis man tager det over hele kampen, var det ikke helt fair, vi fik alle tre point, vi var fandeme ringe i 3. periode,” konkluderer dagens to-pointmager Jonas Sass.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top