Annonce

Målfest i Lunden
Avarta_-_Hvidovre_IN_180916-5253.jpg
Avarta var klar og perfekt sat op til kampen mod Fredensborg af træner Benny Gall. Foto: Ian Nielsen
fodbold Avarta storspillede og vandt stensikkert 4-0 hjemme over Fredensborg, hvor der også blev scoret et drømmemål.

Avarta – Fredensborg 4-0 (3-0)
1-0 Jacob Albrechtsen (5′)
2-0 Dennis Borup (25′)
3-0 Christian Offenberg (41′)
4-0 Marko Radosavljevic (90′)
Tilskuere: 299

Avarta storspillede søndag formiddag, og skulle kun bruge en halvleg på at få afgjort kampen.
Hjemmeholdet kom flyvende ud fra omklædningsrummet, og der var kun spillet få minutter, da Avarta fik tildelt et hjørnespark, som endte for fødderne af den altid solide Jacob Albrecthsen, som sikkert sparkede bolden i kassen og gav Avarta en drømmestart.
Der var dog et øjebliks tvivl, om målet blev godkendt eller ej, men efter en dialog mellem kampens dommer og linjedommeren, blev målet anerkendt, i øvrigt til stor utilfreds hos gæsternes træner Claus Larsen.

Annonce

Målet gav Avarta enorm selvtillid, mere end de allerede havde, og de dominerede totalt i minutterne efter. Efter godt et kvarters spil begyndte Fredensborg at komme bedre med, men de fik en kold spand vand i hovedet i det 25 minut, hvor en bold kom trillende udenfor feltet, som Dennis Borup tog sig af og smadrede bolden op i nettaget fra 25 meters afstand, et rent drømmemål, som fik folk op fra sæderne i Espelunden.

Avarta kontrollerede kampen efter 2-0 målet, og gav stort set ingen chancer væk med undtagelse af en enkel, som nok var kampens største chance, men Fredensborgs Austin Smith misbrugte på det skammeligste.

I den modsatte ende producerede Avarta til gengæld en del gode muligheder, hvilket gav pote, da Christian Offenberg igen igen headede de grønblussede foran 3-0 lige inden pausen. Det var perfekt, for hjemmeholdet, med endnu et mål at kunne gå til pause på.
Man kunne også se på spillerne fra Avarta på vej ud til pausen, at de var glade, de smilede bredt, da de gik mod omklædningsrummet.

Avarta blev presset lidt ned i starten af 2. halvleg, men som i de første 45 minutter var de stærke i duellerne og fik clearet bolden uden de store problemer.

2. halvleg var ikke ligesom den første, da der ikke var særlig mange chancer, men der kom da et mål. Man skulle dog frem til de døende minutter, hvor Avarta bragte sig på 4-0.
Emil Thomsen tog chancen lige ude foran feltet, hvor der kom en retur, som Marko Radosavljevic satte i nettet og Avarta fik en særdeles fortjent storsejr.
De grønblussede kan i en længere periode nyde at ligge nummer 1, for de har hele 5 point ned til Hvidovre på 2. pladsen.

Dagens bedste
Det kunne måske være svært at finde kampens bedste, fordi alle levered så godt fra hjemmeholdet, men alligevel kan man finde en, og han sidder på bænken, nemlig Benny Gall. Han havde lagt en formidabel taktik og fået sat holdet helt perfekt op til kampen, og det fortjener selvfølgelig stor ros.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top