Lokalt band hylder igen Thin Lizzy på Rødager
Falling-Hazard-sh.jpg
Lars Schmidt, Theis Henriksen og Juri Møller Rasmussen får besøg af fem gæstemusikanter, når de på fredag fortolker Thin Lizzy på Rødager Bodega. Foto: Presse
koncert Den lokale powertrio Falling Hazard vender fredag aften tilbage til Rødager Bodega for at hylde det ikoniske rockband Thin Lizzy.

I alt har bandet givet ni Thin Lizzy tribute-koncerter rundt om på Sjælland i år, og anledningen er 30-året for Thin Lizzy-frontmand Phil Lynotts død. Falling Hazard er lokalt forankret og har på fredag fem gæstemusikere med på scenen.
Når Falling Hazard går på scenen fredag aften klokken 22 vil de levere to sæt, der spænder over samtlige perioder i Thin Lizzys liv. Falling Hazard spiller egne fortolkninger af de mange klassikere og bassist og tidligere redaktør på Rødovre Avis, Lars Schmidt, glæder sig til igen at fortolke Thin Lizzy på hjemmebane.
”Phil Lynott var en meget karismatisk og levende frontmand for et band, der ramte tidsånden lige bagi, dengang i midten af og slutningen af 1970’erne, hvor Thin Lizzy var størst. Phil Lynott skrev tekster, man kunne relatere til. Både som teenager og voksen,” fortæller Lars Schmidt.
Falling Hazard består af udover bassit Lars Schmidt af Theis Henriksen på guitar og sang og Juri Møller Rasmussen på trommer.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top