Annonce

Lokale unge og egyptiske guder
Nilens-stjerne-presse-1-3558.jpg
Alle sejl er sat til, når Eventyrteatret i efterårsferien opfører sin 25 års jubilæumsforestilling ”Nilens Stjerne” i Glassalen i Tivoli. Foto: Presse
konkurrence Fire lokale unge spiller med i Eventyrteatrets familiemusical ’Nilens Stjerne’ i Glassalen i Tivoli. Deltag i konkurrencen og vind fire billetter til forestillingen.
Fakta

Hvor foregår ”Nilens Stjerne?

a) I Irak?
b) I Egypten?
Send en SMS til 3112 2610 med dit svar og din mailadresse. Vinderne får direkte
besked og kan vælge mellem fire forestillinger. Det drejer sig om forestillingerne klokken 12 og klokken 15 den 20. og 21. oktober.
Vi trækker de fire heldige vindere mandag
den 17. oktober klokken 10.

16-årige Natascha Jessen, 17-årige Mathias Niclasen, 18-årige Philip Würtz Rasmussen og 13-årige Maria Würtz Rasmussen kommer alle fra Rødovre og frem til den 23. oktober kan de alle opleves på scenen i Glassalen i Tivoli til Eventyrteatrets 25-års jubilæumsforestilling ’Nilens Stjerne’.
I eventyret ryger to danske skolepiger, under et besøg på Glyptoteket, ind i en tidslomme og pludselig bliver de en del af et forrygende eventyr i det gamle Egypten med forviklinger, forbytninger, levende mumier og gamle guders indbyrdes kamp.
I samarbejde med Eventyrteatret udlodder vi 3×4 billetter til forestilingen og med en enkelt SMS kan du vinde billetterne.

Se hvordan i faktakassen

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top