Løbeklub tyvstarter med specialøl
Rødovre-lokal-løb_2.jpg
20 friske løbere havde snøret løbeskoene, da Rødovres nye løbeklub 'Rødovre Lokal Løb' tog hul på en ny tradition i fredags. Foto: Privat
social løbeklub Rødovre nye sociale løbeklub, Rødovre Lokal Løb, fik en flyvende start med både arkitektur, historie, træning og specialøl.

Normalt, når man har løbet 6,3 kilometer, går man i bad. Deltagerne i Rødovre Lokal Løb går i hundebad.
Det er nemlig i ølbaren ’Det gamle hundebad’, at den sociale løbeklub evaluerede efter jomfrurejsen.
En løbetur, der bragte deltagerne forbi verdenskendt arkitektur, på trail-
løb i en lille hemmelig skov, forbi moderne kunst, gammel kultur og bronzealderhistorien, inden det hele blev fejret med en specialøl i hundebadet.
”Det var en rigtig god tur, jeg vidste slet ikke, der var en skov i Rødovre, og det var rigtig sjovt at se gravhøjen fra toppen af,” sagde en tilfreds løber efter turen, mens han nød sin øl.
Det var ultraløberen Leon Skriver Hansen, som havde lagt ruten an med sikker hånd, og undervejs viste, at han havde godt styr på Rødovres lokalhistorie ved at fortælle små anekdoter om de ting, man kom forbi.
Det siger også noget om, at tempoet var til at holde ud, om end feltet, der bestod af 20 løbere, måtte gøre holdt en enkelt gang for lige at få de hårdest kæmpende motionister med op over en lille bakke.
”Man skal have sved på panden, men det er en social løbeklub, så vi tilpasser tempoet efter den næstlangsommeste,” siger Leon Skriver Hansen, der allerede nu er i gang med at planlægge ruten til næste løbetur.
Den finder sted den første fredag i måneden og vi mødes igen klokken 16.
Hvor? Det kan du se ved at søge på Rødovre Lokal Løb på Facebook og ved at holde øje med din lokalavis.

Ruten sluttede på toppen af gravhøjen på Henriks Cavlings Allé. Herefter gik turen mod Rødovrevej, hvor løbeklubbens medlemmer fik serveret en iskold specialøl på byens nye ølbar 'Det gamle hundebad'

Ruten sluttede på toppen af gravhøjen på Henriks Cavlings Allé. Herefter gik turen mod Rødovrevej, hvor løbeklubbens medlemmer fik serveret en iskold specialøl på byens nye ølbar ‘Det gamle hundebad’Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top