Annonce

Karvinen: ”Vi kæmpede for hver en centimeter”
WEB_Jannik-karvinen_RMB-AaB_149_080915_BP.jpg
Rødovre Mighty Bulls kaptajn Jannik Karvinen scorede to mål i dagens kamp mod Esbjerg Energy Foto: Brian Poulsen
ishockey Rødovre Mighty Bulls kæmpede mod både dommere og modstandere, da de forsvarende mestre fra Esbjerg Energy gæstede arenaen.

Med en sejr på 4-3 efter 70 sekunders overtid var stemningen til at tage at føle på hos Rødovremandskabet.

”Det er en god følelse når man vinder. Specielt når det er i overtiden, hvor der bare skal én fejl til at afgøre kampen,” sagde dagens Rødovremålmand John Lee-Olsen efter kampen.

Annonce

Det var første gang den lynhurtige målmand vogtede buret i Metal Ligaen for Rødovre, men trods overtidssejren, så var der plads til selvkritik.

”De var lidt heldige med de mål de fik. Ved deres tredje mål skulle jeg nok have stolpen, mens deres andet mål har jeg svært ved at sige noget om.”

Kontroversiel scoring

Netop Esbjergs udligning til 2-2 var kontroversiel. Her havde langt størstedelen af skøjtehallen nemlig hørt pausesignalet, et splitsekund før Esbjerg skød pucken i netmaskerne, men dommerne oplevede det anderledes, og dømte mål.

”Jeg er nok den sidste, der skal tænke på hvornår den buzzer går. Jeg havde kun fokus på pucken, og spillerne foran målet. Det må være dem i boksen, der har styr på det,” sagde debutanten i Rødovremålet John Lee-Olsen.

Rødovres kaptajn Jannik Karvinen, så målet fra boksen. Han var langt fra enig i dommerkendelsen.

”Holdet fortsatte med at kæmpe, selvom vi blev underkendt af dommerne. Det var ikke så fair en kamp vi spillede, men vi fortsatte med at krige derude,” sagde kaptajnen, der også følte sig underkendt i andre dele af kampen end ved 2-2 målet.

”Det var over hele banen. Der var mange forseelser, som ikke bliver dømt derude i vores offensive spil. Jeg vil så sige, at det var pænt af dommerne, at de lod spillet kører de sidste ti minutter, så vi fik en fair kamp,” lød det fra Rødovres kaptajn Jannik Karvinen, mens han tørrede sveden af panden i spillertunnellen.

Slutteligt havde han kun roser at dele ud til sit mandskab.

”Stor cadeau til hele styrken, vi fortsatte selv i modvind. Vi kæmpede for hver en centimeter.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top