Annonce

Hvordan ser det ud på den anden side af snævert-synet?
chrumme_002_150915_BP.jpg
Christian Christensen er 'Christian Chrummer' i Rødovre Lokal Nyt Foto: Arkiv
chrumme Nogle gange skal man se sagen fra den anden side. Jeg talte med min indvandrer-ven, som fortalte om hans opvækst i Danmark.

Han fortalte, at da han var teenager, var det ”in” at hænge ud i CITY 2 i Høje
Taastrup. Det har ikke ændret sig stort siden. Der gik han med nogle andre invandrerdrenge. Hans forældre ville faktisk helst ikke have, at de rendte rundt i centeret, men som han sagde: ”Hvor skulle vi ellers gå hen? Det var skide koldt udenfor.”
Nå, men nu ville ‘skæbnen’ at dreng mødte pige – eller drenge mødte piger. Han fortalte om de 2 x Charlotte, som bare var skide søde OG pæne.
Det her var før mobiltelefonens tid, så da pigerne gerne ville mødes med drengene og omvendt, så skulle man udveksle telefonnumre. Pigerne var ikke
meget for at give deres numre ud, for det var ikke så godt, hvis det var forældrene, der tog telefonen. Pigerne måtte heller ikke hænge ud i centeret og da slet ikke med indvandrerdrenge.
Min ven ville rigtig rigtig gerne mødes med Charlotterne igen. Så han ofrede sig og gav dem sit telefonnummer.
Vi kan ALLE forestille os, hvordan den unge mand, gik omkring telefonen som katten om den varme grød.
Da Charlotte så ENDELIG ringede, var det selvfølgelig min vens far, der tog telefonen. Det blev så lidt en kamp mellem far og søn om røret. Faren fandt hurtigt ud af, at det var en DANSK pige der ringede og at de havde mødt hinanden i City 2 – Så alt imens min ven forsøgte at tale med Charlotte, stod faren og delte nakkedrag og eder ud over knægten: ”Jeg HAR sagt, du ikke skal hænge ud i City 2. Og jeg HAR sagt til dig, at du skal holde dig fra de DANSKE piger”.
Til sidst sagde Charlotte;
”Hvad fanden sker der? Man skulle sgu næsten tro, vi har den samme far.”
Som min ven sagde: ”Charlotte ringede ALDRIG igen… men så mødte jeg Pia…Pia K, faktisk HAHAHA…”
Er der en morale i denne historie? Næ, ikke andet end at man kan have nok så mange ambitioner på sine børns vegne. Men det vil de sgu da skide på… heldigvis.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top