Annonce

Holder du jul alene?
jul-i-kærene-2.jpg
Sådan så det ud, sidst der var juleaften på Milestedet. Foto: Privat
Det kan være svært at nå hele vejen rundt om grantræet, hvis man holder jul alene. Heldigvis er der igen i år juleaften for alle på Milestedet Skole.

Foreningen, der i en livstid har arrangeret den fælles sociale juleaften, eksisterer ikke mere.
Derfor er Styregruppen i Rødovre Syd nu gået ind i kampen for at levere den livskvalitet og varme, som mangler i juletiden.
“Det har en værdi for kommunen, og især for vores beboere her i området, så derfor har vi i Styregruppen taget initiativ til at føre traditionen videre. Det har vi gjort ved at få hjælp af Jette Jensen, der har stået for arrangementet adskillelige gange før. Juleaften kommer med andre ord til at ligne sig selv, som den også skal,” fortæller Susanne Mikkelsen fra Café Biblioteket.

Plads til alle
Der kan være mellem 100 og 120 julegæster til mad om aftenen, men i år er alle inviteret til at komme og jule.
“I år er det for alle, men mest dem, der har brug for det,” understreger Susanne Mikkelsen.
Jette Jensen, der igen kommer til at stå som værtinde, lokker med hjemmebagte småkager og julemad til det helt store grantræ.
“Der er mange, der ikke magter det show det er med gaver og mad og forventninger, de får her mulighed for at få en god aften i traditionernes navn uden at knække halsen på det,” siger Jette Jensen, der sidder klar med billetter til arrangementet.
De kan købes på Café Biblioteket den 14. november fra klokken 16 til 18, og koster 100 kroner for børn og 125 for voksne.
“Vi vil altid gerne i kontakt med folk, der vil hjælpe til enten som frivillige eller med julegaver,” understreger Jette Jensen, der kan kontaktes på telefonnummer 28 99 79 15.
“Det bliver den varmeste aften på året, og jeg glæder mig utrolig meget til at byde velkommen,” siger hun.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top