Annonce

Guldboksere fra Rødovre
WE_Box-Cup_3.jpg
De tre vindere fra Rødovre Bokseklub er fra venstre Andreas Larsen, Arian Muaremi og Tobias Jørgensen. Foto: Privat
BOKSNING Tre boksere fra Rødovre vandt deres kampe, da der var international turnering i Hillerød.

Der var deltagelse af næsten 300 boksere fra 10 forskellige lande ved HSK Box Cup i Hillerød, som den lokale bokseklub kan se tilbage på med glæde, da det blev til tre finalesejre.
”Vores 12-årige Arian Muaremi, der vejer 39 kilo, mødte for anden gang Ramzan Sardalov fra Kalundborg ABK. Det var en hård kamp mod en aggressiv modstander, men i kraft af sit hurtige benarbejde, gode overblik og sit høje tekniske niveau fik Arian tilkæmpet sig kontrol over kampen, og han fik fuldt fortjent tilkendt sejren,” fortæller Jens Peter Jensen fra Rødovre Bokseklub. Han fortsætter om Andreas Larsen:
”Han er 23 år og fik sin debut til Haslev Box Cup for nylig. Han skulle op imod Tamerian Adonovic fra Vejle AK. Andreas boksede en fantastisk flot kamp, pressede sin modstander konstant og vandt på teknisk knockout i 3. omgang.”
Den 23-årige letweltervægter Tobias Jørgensen boksede semifinale mod Kevin Grønlund fra Norge, som han vandt.
“I finalen skulle Tobias op imod Michael Moberg, der er en både dygtig og meget stærk bokser fra BK Rollo, Svendborg. Finalen blev en rigtig herrekamp, og publikum fik smæk for skillingen. Kampen endte i en ‘split decision’, hvor Tobias fik tilkendt sejren,” fortæller Jens Peter Jensen.
Tobias Jørgensen blev desuden kåret til turneringens bedste bokser.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top