Annonce

For 2610 kroner ekstra julefrokost
2610_Prisen__IN_100816-10-of-14.jpg
Det er ikke til at vide, hvad de sidste par vindere af 2610-Prisen har brugt præmien på, men vi gætter på, at de har delt godt ud af den flotte pris. Denne gang håber vi på, at vinderen inviterer på en fed julefrokost. Foto: Ian Nielsen Foto: Arkiv
NATURLIGT SAMLINGSPUNKT For første gang i 2610-Prisens historie, kommer vi med et bud på, hvad pengene, som årstidens vinder modtager for sin indsats for andre, skal gå til. En julefrokost. Vi siger ikke, at vinderen SKAL invitere sine venner på en julefrokost og fejre sin titel som 2610-Prisvinder, vi siger bare, at der er 20.000 læsere, der nu har idéen summende i baghovedet.
Sådan gør du

Har du en kandidat til 2610-Prisen, så send et par ord til andre@rnn.dk om hvorfor lige netop din ildsjæl, skal løbe med titlen, æren og den store mulighed for at holde en julefrokost I aldrig glemmer.
Du kan også skrive til os på Facebook, hvis du bare finder Rødovre Lokal Nyts side.

Ofte er det de mennesker som knokler mest for andre, der også ender med at trække det tunge læs, når der skal steges fiskefileter til årets julefrokost for vennerne.

I år gør vi det dog lidt nemmere for én person, når vi målretter 2610-Prisen til en person, der ikke bare gør en særlig indsats for at gøre andre menneskers liv rigere, men samtidig giver vedkommende den oplagte mulighed at bruge den store check, der følger med titlen på et brag af en julefrokost.

Annonce

En bestemt støbning
For en gang skyld kan det måske være, at det så ikke er den person, der altid skifter dæk på naboens bil, eller følger de gamle damer over vejen og bliver længe efter lukketid for at rydde op efter kollegaerne, der også skal knokle med at detaljerne falder på plads til årets julefrokost.
Vinderen af 2610-Prisen får nemlig 2610 danske kroner, og for dem kan man altså godt købe sig til en gedigen julefrokost, eller gøre den man sikkert allerede havde planlagt, endnu mere overdådig.
Igen siger vi ikke, at prisvinderen absolut SKAL bruge prisen til noget så uselvisk som en julefrokost for familie, venner og bekendte.
Dét kunne vi aldrig drømme om at sige højt, men vi kender vinderne af 2610-Prisen godt nok til at vide, at de sikkert gør det alligevel.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top