Få Rødovre op på væggen
plakat-glarmester-3.jpg
Nu har du mulighed for at få din egen by op at hænge. Glarmester Per Lang på Roskildevej sælger plakatkunst med lokalt motiv. "Det har længe været et ønske fra vores kunder," siger medarbejder Louise Andersen (billedet) Foto: Red.
plakatkunst: Nu findes den endelig og tilmed i et væld af farvekombinationer. Rødovre er kommet på plakat.

Efterspørgslen har været stor og nu kan Louise Andersen hos Glarmester Per Lang på Roskildevej endelig vise en lokal plakat, med Rødovres kommunegrænser, frem til kunderne.
”Disse plakater findes i forvejen med større byer, men ikke med Rødovre, og vi har tit måtte skuffe kunder, der spørger om disse populære plakater,” siger Louise Andersen, imens hun viser to plakater fremmed Sjælland og en plakat, hvor flere af hovedstadens vartegn er samlet.
”Det har længe været populært med disse plakater med byer, og tidligere har vi kun kunne tilbyde et kort med Vestegnen. Det har dækket lidt af behovet, men rigtig mange har efterspurgt en specifik plakat kun med Rødovre, og det kan vi tilbyde nu,” siger Louise Andersen.

Længe leve lokalpatriotismen
Den lokale plakat er udarbejdet af billedkunstner Marianne Siem. Hun har udarbejdet en lignende plakat med Vanløse, og stilen er den samme i Rødovre.
Plakaten findes i 10 farvekombinationer og der medfølger et lille klistermærke, der kan placeres ved sin egen bopæl. Hos Glarmester Per Lang har Louise Andersen indrammet de første kort og placeret dem til frit skue i vinduet mod Roskildevej. Hun er glad for resultatet og har en forhåbning om, at plakaten kan gå hen og blive en rigtig god jule-
gave-sællert.
”Jeg tænker, det er en oplagt gave, og jeg kunne godt selv finde på at forære en Rødovre-plakat i julegave,” siger Louise Andersen, inden hun giver sit bud på, hvorfor det er populært at få sin egen by op på væggen.
”Det handler nok om lokalpatriotisme. Dem jeg kender er stolte af at bo i Rødovre, og det vil man gerne vise,” siger Louise Andersen.

Annonce

plakat-glarmester

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top