Annonce

Få minutter fra sejren
avarta-frem_035_231016_BP.jpg
Christian Offenberg header her på overliggeren og få sekunder senere fører Avarta 1-0. Foto: Brian Poulsen
fodbold Avarta førte 1-0 indtil 90. minut, hvor et selvmål hindrede en avartasejr. Med det ene point er Avarta definitivt sikret en plads i opryningsspillet.

Avarta–BK Frem 1-1 (1-0)
1-0 Marko Radosavljevic (15′)
1-1 Selvmål (90′)
672 tilskuere

Avarta tog søndag formiddag imod Boldklubben Frem på eget græs, som i visse områder mindede mere om søgræs end et græstæppe til fodbold.
Men ellers var rammerne fine, for kampen blev afviklet med en god stemning fra start til slut, det blev da også til sæsonrekord på lægterne med hele 672 tilskuere, hvor en god del af dem var tilrejsende fans fra Frem eller som de sang: “Sutterne fra Sydholmen”.

Annonce

Jævnbyrdig kamp
Det var en rodet start på kampen, hvor begge hold skiftevis fik muligheder for kontraangreb som endte ud i ingenting. Men efter et kvarters spil fik Avarta kombineret sig godt igennem, hvor bolden endte ude på venstre side. Der smækkede Kristian Ellegaard en perfekt bold ind i feltet til en helt fri Christian Offenberg, som headede bolden på overliggeren. Efterfølgende var angrebsmakkeren Marko Radosavljevic først over returen, og fik sat bolden koldt i kassen via brystkassen.

De efterfølgende angreb for Frem, der fremstod Jacob Jensen med flere gode redninger, som den sikre sidste skanse han har været hele sæsonen.
Efter pausen kom Frem bedre ud og fik to gange en kæmpe dobbeltchance, og ved begge lejligheder var det først en redning fra Jacob Jensen og efterfølgende skud forbi mål.
Udeholdet skulle da også bruge hjælp for at få bolden i nettet. Et skud blev rettet af på vejen mod mål, af en avartaspiller, og så stod det 1-1 på måltavlen.

Frem prøvede at smide alt frem i slutminutter efter scoringen, for at kunne få de meget nødvendige tre point med hjem til Valby. Men Avarta holdt stand og fik et vigtigt point med til oprykningsspillet, men det kræver, at Avarta vinder på lørdag ude mod B93, så Frem kan passere klubben fra Østerbro i kampen om at slutte i top 4.
Så med hensyn til at få point med til oprykningsspilet bliver kampen på lørdag lige pludselig en af sæsonens vigtigste opgør – både for Avarta og B93.

Gratis adgang
Avartas sidste hjemmekamp er lørdag den 5 november mod Holbæk klokken 14, hvor der vil være gratis adgang for alle. Det er, pointmæssigt, en fuldstændig ligegyldig kamp, da Avarta er sikret plads i oprykningsspillet, mens Holbæk skal kæmpe for overlevelse i divisioner til foråret.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top