Annonce

Duus erkender formdyk
WEB_Duus_RMB-HBF_IN_250915-48-of-51.jpg
ishockey Efter tredje nederlag på stribe, falder landskampspausen på et tørt sted.

Rødovre Mighty Bulls tabte 2-4 hjemme mod Odense Bulldogs, og har nu tabt de seneste fire ud af fem kamp. Cheftræneren Jesper Duus afviser ikke en krise, men foretrækker at kalde det et formdyk.

”Vi er i hvert fald i et formdyk. Nu har vi taget point i de kampe her, så det er ikke helt skidt,” lyder det fra Duus, der ikke var begejstret for sine tropper i dagens kamp.

Annonce

”Vi kan ikke vinde sådan en kamp, når vi laver så mange fejl, og bærende spillere laver så mange fejl,” konstaterer cheftræneren, der dog så enkelte lyspunkter i kampen

”Vi havde gode momenter i kampen, og spillere der gjorde en god figur, men med 6-8 uprovokerede turnovers i første periode, og så bliver det svært at vinde en kamp.”

Kampen eksploderede i tredje periode, hvor fire af matches seks mål faldt.

”Jeg havde sagt, at vi skulle gå ud i tredje periode og være lidt smarte, men vi skal stadig skøjte, vi bliver for stillestående.”

Landskampspause falder belejligt

Rødovre er hårdt ramt af skader i defensiven, og i dag måtte backen Kasper Jensen udgå af kampen og 2. keeperen John Lee-Olsen stod med armen i slynge i omklædningsrummet. Duus glæder sig derfor over landskampspausen.

”Selvfølgelig. Vi får tid til at komme ud over vores formdyk, nu skal vi træne hårdt og godt i den uge der kommer, og så forhåbentlig har nogle fået mere selvtillid og nogle har måske fået trimmet kroppen,”

Kommentarer

3 kommentarer om “Duus erkender formdyk”

  1. BOBBY siger:

    Det er ikke sjette nederlag i træk, tjekker i ikke resultaterne??

  2. Emil Holtemann siger:

    Hej Bobby, der var en lille smutter. det er rettet =) mvh Emil

  3. BOBBY siger:

    Vi kommer ikke i po denne gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top