Annonce

Dobbelt op på dansk
dance-with-dirt.jpg
Det Nordjyske rockband Dance With Dirt er aktuelle med deres andet album 'Marathon'.
i aften De to fremadstormende danske rockacts Dance With Dirt og Superloader deler scenen fredag aften i Viften.

Hvis du er til rock fremfor ’Vild med Dans’, er Viften stedet at befinde sig fredag aften. Her har kulturhuset booket to fremadstormende danske rockbands, der med tråd og trommesoloer spiller dansk rock anno 2016. ”Som kulturhus har vi en forpligtigelse til at vise et bredt udvalg af kunstarter og musikgenrer, og på fredag giver to bands, deres bud på, hvordan nyere dansk rock skal lyde,” siger Viftens daglige leder Lau Wulfsberg.

Dansk rock
Det er de danske rockbands Dance With Dirt og Superloader der kan opleves i Viften på fredag. Dance With Dirt vandt P3’s KarriereKanonen i 2012 og Superloader udgav deres debutsingle ’Life’ sidste efterår.
De to rockbands er forholdsvis ubeskrevne blade, men Lau Wulfsberg har alligevel høje forventninger til fredagens dobbeltkoncert.
“Det er god dansk rock. Mere klart kan det ikke siges,” mener Lau, inden han fortsætter:
“Det er forholdsvis nye bands og de kommer ikke med 12 albums i bagkataloget. På aftenen leverer de det bedste, og det er derfor, de er sat sammen, så publikum får en helstøbt koncertoplevelse, der ikke bare varer 45 minutter. De to bands supplerer hinanden godt, selvom der er tydelig forskel i deres lyd. Genremæssigt kan publikum håndtere dem og når de på fredag deler scenen, er jeg sikker på, publikum får en fed aften med solid rock,” siger Lau Wulfsberg.

Annonce

superloader

Bandet Superloaders har Johan Olsen fra Magtens Korridorer med på deres nye single ‘Water Under The Bridge’.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top