Bundniveau for lavt
RH_herrer-koege_025_290916.jpg
RHs herrer leverede endnu en lige-ved-og-næsten præstation. Der skal nok komme flere sejre. Foto: Brian Poulsen / arkiv
håndbold 2-måls nederlag til RHs herrer, der svingede alt for meget i kvalitet mod TIK Taastrup.

TIK Taastrup – Rødovre HK 29-27 (14-13)

Rødovre HK   TIK Taastrup  
Lasse Aaen 9 mål Nikki Kvist 7 mål
Andreas Glintborg 6 mål Michael Beck 6 mål
Alexander Kragh Hansen 4 mål Hakan Sahin 6 mål
Jesper Roos Slagstrup 3 mål    
Daniel Holm Hansen 2 mål    
Thomas Anker 2 mål    
Philip Renberg 1 mål    

Udvisninger:
Rødovre HK: 1
TIK Taastrup: 3

Annonce

RH kom skidt fra start
Rødovres håndboldherrer var tirsdag aften på besøg hos TIK Taastrup, der ligesom Rødovre HK, har spillet sig til fire point, inden tirsdagens kamp.

Rødovre kom forfærdeligt i gang, og var bagud 5-1 efter ti minutter, da det kun lykkedes for Andreas Glintborg at udligne til 1-1. Det fungerede ganske enkelt ikke, forsvaret havde svært ved at komme på plads og der blev præsteret uprovokerede fejl, som lagde grunden til hjemmeholdets gode start.

Herefter kom Rødovre bedre med. Der kom mere aggressivitet, mere bevægelse i forsvaret og bedre kvalitet i afslutningerne. Daniel Holm og Lasse Aaen fik reduceret til 5-3. Alexander Kragh Hansen til 6-4 og Andreas Glintborg til 6-5. Hjemmeholdet kom foran 8-5, hvorefter de to hold skiftedes til at score.
Lasse Aaen til 8-6, Philip Renberg til 9-7, Thomas Anker til henholdsvis 10-8 og 11-9.
Det blev 13-9 inden Jesper Roos Slagstrup, Alexander Krag Hansen og Andreas Glintborg fik reduceret til 13-12 og Jesper Roos Slagstrup fik scoret halvlegens sidste mål til pausestillingen 14-13.

Efter en start uden den nødvendige tænding, kom der, efter de første ti minutter, mere gejst på og RH fik tingene under kontrol.

Scoringspause blev afgørende
Hjemmeholdet kom bedst ud til 2. halvleg, og øgede til 16-13, inden Andreas Glintborg fik reduceret til 16-14 fem minutter inde i anden halvleg. Lasse Aaen til 16-15 og 17-16. Endnu en scoring af Andreas Glintborg til 19-17 og med to scoringer af Lasse Aaen blev det 20-19 og spændingen var intakt, da der var spillet tretten minutter af anden halvleg.

Haluret stod på 18:36 før den næste rødovrescoring faldt, og det var igen Lasse Aaen, der med sit syvende mål fik reduceret til 24-20 efter en periode, hvor gæsternes afslutninger var af svingende kvalitet.

Rødovre fandt igen rytmen, og spillede sig frem til chancer. Med ti minutter tilbage af kampen fik Jesper Roos Slagstrup reduceret til 25-21, Daniel Holm Hansen til 26-22. Det blev 27-22, inden Andreas Glintborg fik reduceret til 27-23 og Lasse Aaen til 27-24. Med to scoringer af Alexander Krag Hansen blev det 28-26 og Lasse Aaen scorede i kampens sidste sekunder til slutstillingen 29-27.

Rødovre havde en periode i hver halvleg, hvor hjemmeholdet udnyttede, at gæsternes havde vanskeligt ved at score mål, hvilket blev afgørende for kampens udfald.
Der blev brændt flere oplagte scoringsmuligheder, men Lasse Aaen og Andreas Glintborg med henholdsvis 9 og 6 scoringer skilte sig ud, i en kamp hvor RH-mandskabet, ikke nåede helt op på det niveau, som er set i de tidligere kampe.

Rødovres herrer, møder i sin næste kamp FIF, søndag den 6. november kl. 12 i Rødovre Stadionhal.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top