Annonce

Tæt på oprykningsplads
Islev-BOLD_Vejleåparken_04-05-03_3_net.jpg
fodbold Avartas divisions-reserver er et point fra oprykning til Sjællandsserien efter deres tredje sejr i træk. Vi har også set på B77, BK Rødovres herrer og topholdet Islev i de øvrige serier.

I serie 1 under SBU viste Avartas divisions-reserver flot spil i weekenden, da de vandt med 5-2 over Herstedøster. Sejren blev cementeret i et forrygende første kvarter, hvor Avarta førte med 2-0 og fik øget yderligere til 3-0 før pausefløjtet.
Herstedøster lå ellers nummer to, men den placering har Avarta nu overtaget. Efter tre sejre i træk er Avarta kun et point fra førstepladsen og dermed oprykning til Sjællandsserien.
Inden sæsonen går på vinterpausen mangler Avarta en kamp, som er mod Gladsaxe-Hero, der ligger næstsidst med kun 7 point.

Stort nederlag
B77 kom foran 0-1 i bundkampen mod Grønne Stjerne, men endte med et stort nederlag på 7-2, så B77 nu ligger tredjesidst i en række, hvor fire hold rykker ud. På lørdag klokken 13.30 spiller B77 hjemme mod Espergærde, der er placeret midt i rækken, men alligevel kun to point foran B77, der med en sejr kan spille sig over nedrykningsstregen, inden vinterpausen venter.

Annonce

Solidt forsvar
BK Rødovre i serie 1 under KBU spillede 0-0 ude mod CSC, der ligger nummer to. Dermed har BK Rødovre taget  point fra to tophold i de seneste tre uger, hvor især en solid defensiv har dannet grundlag for de seneste ugers pointhøst med syv point i de seneste tre kampe, for der er ikke scoret mod Rødovre i 218 minutter.
BK Rødovre spiller hjemme på torsdag, men helt hjemme er det nu ikke, for der skal spilles på lysbanerne i Espelunden. Østerbro IF, der ligger nummer tre, kommer på besøg, og der er kampstart klokken 19.30. Der resterer endnu en runde, for BK Rødovre slutter den 5. november ude mod Udfordringen.

Cementerede førstepladsen
Islev fortsætter det forrygende efter med endnu sejr. Denne gang gik det ud over Tåstrup, der på eget græs blev besejret med 1-3. Efter en målløs 1. halvleg fandt Daniel Bartelsen vej til netmaskerne kort ind i 2. halvleg. Det blev også 0-2 ved Bilal El Quaz, inden Tåstrup reducerede og sørgede for en intens og spændende afslutning på kampen. Men tæt på dommerens sidste fløjt scorede Tobias Astrup Juel-Jacobsen det afgørende mål for Islev.

Islev slutter efteråret på lørdag klokken 11 i Espelunden, hvor bundholdet Frederikssund kommer på besøg. De har kun scoret syv mål i 11 runder, har sølle et point på kontoen og er i øvrigt blevet væk fra to udekampe.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top