Annonce

Årsmøde i dybet
bunker-roedovrebibliotek_007_260916.jpg
Beredskabsbunkeren under hovedbiblioteket får besøg af Naturfredningsforeningens medlemmer, når foreningen holder årsmøde på mandag. Foto: Brian Poulsen
årsmøde Den lokale afdeling af Naturfredningsforeningen har for vane af afvikle deres årsmøder på uvante steder, og i år går foreningen til yderlighederne, når medlemmer og øvrige interesserede inviteres under jorden.

Det sker på Rødovre Hovedbibliotek, hvor Naturfredningsforeningen byder på en rundvisning i den ’hemmelige’ beredskabsbunker og kommandocentral under biblioteket, som blev bygget under den kolde krig. Her vil lokalarkivar Marie Drost Aakjær vise rundt og fortælle om, hvad bunkeren blev bygget til, og hvad den skal bruges til i fremtiden.
Efter bunkerbesøget beretter Naturfredningsforeningen om foreningens fremtidsplaner, samt valg af medlemmer og suppleanter til bestyrelsen. Alle er velkomne til årsmødet der finder sted mandag den 3. oktober klokken 19 på biblioteket.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top