Annonce

Ydmygende nederlag i Nordsjælland
RMB-AaB_046_080915_BP.jpg
Jonas Sass brændte straffeslag i dagens opgør Foto: arkiv
ishockey Rødovre Mighty Bulls løb ind i et ydmygende nederlag ude mod lokalrivalerne fra Rungsted Seier Capital. 7-1 stod måltavlen, da dommerne fløjtede kampen af.

Rungsted Seier Capitals vs. Rødovre Mighty Bulls: 7-1 (4-1, 1-0, 2-0)
02:34 1-0 Marcus Nielsen SH1
05:35 2-0 Brendan Connolly (Fabian Brunnström) PP1
10:35 3-0 Gustav Green (William Boysen)
14:58 4-0 Alexander Jensen (Eric Meland og Fabian Brunnström) PP1
17:34 4-1 Steffen Klarskov Nielsen
31:22 5-1 Nikolaj Murholt Rosenthal (Nicholas B. Jensen og David Suvanto)
55:01 6-1 Fabian Brunnström (Mikael Christensen)
58:39 7-1 Eric Meland Fabian Brunnström)

Udvisningsminutter
RSC: 8×2 + 1×10 (Marcus Nielsen)
RMB: 6×2
Skud
36 – 14
Tilskuere
1811

Annonce

Rødovre Mighty Bulls løb ind i et svigende nederlag til Rungsted Seier Capitals, da lokalrivalerne mødtes i, hvad der på papiret var en topkamp. Realiteten blev dog anderledes for Rødovre, der skiftede Chris Carrozzi ud af buret ved 5-1, men heller ikke John Lee-Olsen kunne holde Rungsted fra at score.
Tyren var ellers kommet godt fra land i ligaen med sejre over Sønderjyske og Herning. Rungsted havde også vundet deres to første kampe, og det blev nordsjællænderne, der fortsatte sejrsstimen med dagens 7-1 sejr, efter at have ført 4-0 ved et kvarters spil.
”7-1 taler sit eget sprog. Vi var ikke i nærheden af sejren i dag, det er ikke sjovt, at gå fra en kamp på denne måde,” sagde vicekaptajnen Steffen Klarskov efter nederlaget.

To mål i powerplay, ét i undertal og et i fuldtal var skyld i en katastrofal begyndelse på kampen for Rødovre. Jonas Sass brændte sågar straffeslag i den begivenhedsrige 1. periode.
”Vi møder et bedre hold i dag, den er ikke meget længere. Vi er bagud i alle spillets facetter,” sagde Steffen Klarskov, der dog pointerer, at det blot var 1 kamp ud af 45.

Elendigt powerplay
Rødovre blev forbigået, da et par klokkeklare udvisninger til Rungsted ikke blev dømt, men hvad havde det nyttet, når Rødovre end ikke skød på mål i overtal.

Rødovre havde det svært i powerplay. Det var først i femte powerplay, at Rødovre sendte et skud på rungsted-målvogteren Jeffery Lerg. I to gange 50 sekunders fem mod tre, formåede Rødovre end ikke at skyde på mål. Det var ganske enkelt ringe.
”Vi bliver stresset af et godt rungstedhold. Vi formår ikke at være cool nok. Det bliver stressede 1-mands præstationer, fordi vi er frustreret,” vurderer Klarskov holdets powerplayspil.

På tirsdag venter Esbjerg Energy, der i fjor slog Rødovre Mighty Bulls ud af kvartfinalen med 4-2 i kampe.
”Vi skal 100 procent ovenpå efter kampen i dag. Den er allerede glemt. Vi ved, at tirsdag er en ny dag, hvor vi skal vise, vi kan rejse os efter sådan en aften. Vi skal ud og vise, hvad vi er gjort af,” lyder det fra rødovredregen Steffen Klarskov.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top