Annonce

VUC nomineret til årets bedste skolebyggeri
VUC_007_200916.jpg
Vestegnen HF og VUCs nye undervisningsinstitution på Tårnvej er nomineret til titlen som ’Årets skolebyggeri 2016’. Foto: Brian Poulsen
Årets skolebyggeri Vestegnen HF og VUCs nye undervisningsinstitution på Tårnvej er nomineret til titlen som ’Årets skolebyggeri 2016’.

Der kan være fornem hæder på vej til Vestegnen HF og VUC. Skolens nye fire etagers uddannelsesinstitution på hjørnet af Tårnvej og Egegårdsvej er nomineret til titlen som ’Årets skolebyggeri 2016’.
Skolen har i en lang årrække haft til huse på Højnæsvej, men uddannelsesstedet flyttede i august måned ind i de spritnye lokaler på Tårnvej. Den 2.800 m² store bygning har plads til 300 kursister, og er lakeret med aluminiums-lameller i grå og gyldne nuancer monteret med forskudte afstande lodret, vandret og delvist foran glaspartierne. Farvede felter bag lamellerne giver en varieret, tredimensionel facade og de store glaspartier sikrer lys og giver kig ind i bygningen udefra.

Det er virksomheden Nohrcon der står bag kåringen af årets ’Skolebyggeri 2016’. Nohrcon er en kursusvirksomhed og de ønsker at sætte fokus på de mange spændende skoler og læringsmiljøer der bliver bygget i disse år.

Annonce

”Om skolen i Rødovre siger dommerne, at der er tale om et smukt og enkelt byggeri, der giver gode og menneskevenlige rammer i en værdig form. Huset er fint tilpasset omgivelserne og udmærker sig med en lavtråbende elegance,” siger Christine Skovgaard der er udviklingschef hos Nohrcon.   
Skolen er nomineret til titlen sammen med fire andre skoler, og du kan stemme på Vestegnen HF og VUC indtil den 30. september. Nohrcon uddeler prisen for fjerde år i træk og vinderen findes på konferencen ”Fremtidens skole og læringsrum” den 5. oktober.

Du kan afgive den stemme her

 

FAKTA:

De 5 nominerede skoleprojekter er:

–    Vibenshus Skole, København Ø

–    Sophieskolen, Nykøbing Falster

–    Frederiksbjerg Skole, Aarhus C

–    Vestegnen HF og VUC, Rødovre

–    UCC Campus Carlsberg, København V

vuc_001_200916 vuc_002_200916 vuc_003_200916 vuc_004_200916 vuc_005_200916 vuc_006_200916

Kommentarer

4 kommentarer om “VUC nomineret til årets bedste skolebyggeri”

 1. Hirsbæk siger:

  fantastisk indrettet bygning, behagelig direktør som viste os rundt.
  At nogle skælder huset ud for at være “mega grim øjebæ” det går nok over hen ad vejen. Man skal se huset indvendig og få en rundvisning, så forstår man hvor genialt det er. Håber Vuc-Hf Rødovre vinder prisen (y)

 2. Hirsbæk siger:

  hvem kan man stemme? Og hvordan?

 3. Hirsbæk siger:

  prøver igen:
  Hvor ser man hvordan man stemmer på kandidaterne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top