Annonce

Vind billetter til eventyrskov
teater-hakkebakkeskov.jpg
Nu har du mulighed for at vinde billetter til familieforestillingen 'Dyrene fra Hakkebakkeskoven'
vind billetter Vind billetter til populær familieforestilling ’Dyrene i Hakkebakkeskoven’ i Viften.

Der er ingen helte og skurke, men masser af fantasi, leg og sange, når den slemme Mikkel Ræv, den søde Morten Skovmus og den rare Bamsefar er klar til at synge alle de kendte sange fra Hakkebakkeskoven.
Den klassiske fortælling om ’Dyrene i Hakkebakkeskoven kan opleves i slutningen af måneden i Viften.
Det er syvende år i træk, at Teater V drager på Danmarksturné med forestillingen, og der er ikke meget, der har ændret sig gennem årene.
Det er stadig muligt at tage teaterbørn i hånden og se eller gense Thorbjørn Egners klassiker med fortællingen om den slemme Mikkel Ræv, den søde Morten Skovmus, den rare Bamsefar og alle de andre dyr i den fantasi-
fulde skov.
Forestillingen spiller fem gange i Viften, og du har mulighed for at vinde billetter til forestillinger den 28. og 29. september klokken 17.
Vi trækker lod om 2×4 billetter til begge dage. Alt du skal gøre er at sende en SMS med det rigtige svar. Spørgsmålet finder du i faktakassen nedenfor.

 

Annonce

Vind billetter på SMS

Vi trækker lod om 2×4 billetter til begge klokken 17 forestillinger i Viften den 28. og 29. september. Alt du skal gøre er at svare rigtigt på følgende spørgsmål: I hvor mange år har Teater V været på Danmarksturné med forestillingen?
Send dit svar og hvilken dag du ønsker
billetter til. Svaret skal sendes på SMS til
telefon: 3112 2610.
De heldige vindere får direkte besked på SMS på fredag

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top