Annonce

Vej spærret ved cententeret
skilt_-rc_-roedovre-centrum.jpg
FEJL: Det var ikke et smart reklamefremstød, da Rødovre Centrum for en stund blev omdøbt til Rødovre-cententeret på et skilt i forbindelse med kulturnatten. Har du også set et sjovt skilt, eller en fjollet ting i byrummet, så del det med læserne og vind en flaske vin til juleaften. Foto: Red
Fjollede ting i Rødovre Julekalendere fra ISIS, skøre stavefejl og tåbeligt udført håndværk. Vi kender alle sammen et skilt eller et vejbump, der er for fjollet til ikke at blive delt med vennerne. Send det til os, så deler vi det også med vennernes venner.

Det kan godt være, at vejen er spærret ved Rødovre Centrum i forbindelse med den store kulturnat, men at centeret samtidig skulle have skiftet navn til cententeret var der nok ikke mange, der havde regnet med.

Derfor stoppede fodgængere i massevis også op og kiggede en ekstra gang, ja flere gik sågar et par skridt baglæns for lige at læse kommunens skilt igen, da de forleden varselede en vejlukning i hjertet af Rødovre.
På Facebook blev den uskyldige stavefejl hurtigt vendt til noget positivt, da en borger sagde, at det da var den smarteste måde at få budskabet til at spredes på, fordi mange flere nu ville se og dele billedet af det ‘sjove’ skilt.
Det er dog ikke et bevidst reklamestunt fra kommunens side, men en tilfældig stavefejl.
Dem er der dog mange af hist og her, og nogle af dem er så sjove, at det er synd, at det kun er en lille flok udvalgte venner på Facebook, der når at smile af dem.

Annonce

Jane er formand for busrådet og har længe kæmpet for et busskur ved Vestbad

Del din humor med os
Har du set en mærkværdigt udført detalje her i Rødovre, synes vi, at du skal dele den med os og de 21.000 andre læsere ved at sende et billede til vores Facebookprofil eller andre@rnn.dk. Du kan også sende en MMS til redaktørens mobil på 31 12 26 10, så lover vi at dele de sjoveste skilte, bygninger, fejl og gimmicks med resten af byen.
Husk at skrive dit navn, da vi gerne vil give en flaske god vin til juleaften til dét billede, der på vores Facebookprofil får flest likes.

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top