Annonce

Vanvittigt comeback
WEB_RH_damer-nykoebingfalster_073_290916.jpg
Jublen var enorm hos RH-damerne, da sejren var sikret. Foto: Brian Poulsen
håndbold RHs damer leverede et vildt comeback, da de var bagud med seks mål i pausen og vandt med tre mål efter en forrygende 2. halvleg.

Rødovre HK – Nykøbing Falster Håndbold 31-28 (11-17)

Rødovre HK:   Nykøbing Falster:
Katharina Juul Hansen 11 mål Leonora Demaj 10 mål
Emilie Tautoft   5 mål Frederikke Hansen   6 mål
Simone Dillon   4 mål Ditte Kelfast   5 mål
Amalie Senika Rasmussen   3 mål
Christina Hamann   3 mål
Julie Birch   2 mål
Trine Sevel Holm   2 mål
Rebekka Sejdenfaden   1 mål

Udvisninger:
Rødovre HK: 2
Nykøbing Falster: 4

Annonce

RH spillede en første halvleg uden tænding
Rødovres håndbolddamer i 2. division havde torsdag aften besøg af Nykøbing Falster Håndbolds 2. hold, som i deres åbningskamp besejrede Team Amager 22-18.

Hjemmeholdet fik ikke den bedste start på kampen, da gæsterne, efter to minutters spil, havde bragt sig foran 0-3, inden Katharina Juul Hansen på straffekast fik reduceret til 1-3. En række tekniske fejl af RH gjorde det let for gæsterne, der med endnu fire scoringer bragte sig foran 1-7.
Med endnu en reducering af Katharina Juul Hansen blev det 2-7 efter 13 minutters spil. Emilie Tautoft scorede kort efter til stillingen 3-7. Det blev 4-9 ved Katharina Juul Hansen og Emilie Tautoft gjorde det til 5-9, 12 minutter inden pausen. Det blev 6-10 og 7-11 på to mål af Katharina Juul Hansen.

Gæsternes Leonora Demaj voldte hjemmeholdet store problemer, indtil hun, efter seks scoringer, blev mandsopdækket.

Generelt fungerede det ikke for hjemmeholdet, som spillede en forfærdelig 1. halvleg, med en høj fejlprocent, afslutninger af svingende kvalitet og et forsvar, der ikke hang sammen. Der var ikke meget der fungerede.
Eneste lyspunkt var Katharine Juul Hansen, som med syv scoringer, spillede med overskud.

web_rh_katharina_damer-nykoebingfalster_004_290916
Katharine Juul Hansen var eneste lyspunkt fra rødovretruppen i en dårlig 1. halvleg.

Forvandlet i 2. halvleg
I 2. halvleg blev der vendt fuldstændig rundt på kampen. Det var et hjemmehold, der kom ud til 2. halvleg med en helt anden attitude, spillede med højt tempo og intensitet.
Ti minutter inde i 2. halvleg udlignede RH til 20-20 og havde fuldstændig styr på tingene.

Der var god bevægelse i forsvaret, og Katrine Morell i målet tog fornuftigt fra og angrebet flyttede bolden godt rundt, og der var stor kvalitet i afslutningerne.

Simone Dillon, som spillede en stor 2. halvleg, bragte hjemmeholdet foran for første gang i kampen med to scoringer, til stillingen 22-20, midt inde i anden halvleg. Julie Birch og Trine Sevel Holm øgede til 24-21.
Så løb hjemmeholdet ind i en dobbelt udvisning, hvilket gæsterne straks udnyttede til at reducere til 24-22, men på et rigtigt energimål øgede Christina Hamann til 25-22. Gæsterne kom med to scoringer igen tæt på, og fik reduceret til 25-24 ti minutter før slutfløjt.

Christina Hamann og Julie Birch fik igen skabt afstand til 27-24, men gæsterne kom tilbage og fik reduceret til 27-26, så spændingen var intakt i slutfasen.

Amalie Senika Rasmussen på straffekast og Katharina Juul Hansen gjorde det til henholdsvis 28-26 og 29-27, inden Trine Sevel Holm og Simone Dillon med hver en scoring til 31-27 fik lukket kampen, så falstringernes reducering til slutstillingen 31-28 havde kun kosmetisk betydning.

Det var et målrigt opgør, og en hektisk slutfase på en stor 2. halvleg af hjemmeholdet, som fik tingene under kontrol, i øvrigt til stor tilfredshed for hjemmepublikummet, som fik fuld valuta for pengene.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top