Annonce

Ung mand overfaldet ved busstoppested
politi_047_190516.jpg
politi En 22-årig mand blev slået i ansigtet og sparket i ryggen, da han mandag aften blev overfaldet på Jyllingevej. Gerningsmanden flygtede efterfølgende i en taxa.

Det var angiveligt tale om et helt umotiveret overfald, da en 22-årig mand mandag aften klokken 20.30 både blev slået i ansigtet og tildelt et spark i ryggen, da han stod og ventede på bussen sammen med nogle kammerater på Jyllingevej.
Ifølge politiets døgnrapport blev den 22-årig kontaktet af en person, der begyndte at tale grimt og true ham. Det 22-årige offer forsøgte at gå væk, men gerningsmanden fulgte efter og gav ham efterfølgende et slag i ansigtet, et spark i ryggen og truede yderligere med, at han havde et våben. Nogle af mandens kammerater kom ham til undsætning, hvorefter gerningsmanden forsøgte at flygte ved at tage en taxa.

Sagen efterforskes i øjeblikket af lokalpolitiet, der oplyser at der ikke er sket anholdelse i sagen.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top