TV TIL SALG!
chrumme_002_150915_BP.jpg
Christian Christensen er 'Christian Chrummer' i Rødovre Lokal Nyt Foto: Arkiv
chrumme Jeg overvejer seriøst at sælge mit TV.

Jeg ved godt, at licens er noget, vi giver til hinanden, men det minder bare mest om en juleaften, hvor man kun har fået to gaver: Et par sokker (for store) og en bog (om dyrelivet i danske ferskvandssøer) – begge dele uden byttemærker!
Ikke at alt skal gøres op i, at der skal være lighedstegn mellem det man giver og det man får. Men når man nu selv har brugt 2.477 kroner på den gave, man giver væk, så er det vel ikke for meget forlangt, at modparten i det mindste ligger sig i selen, for at give noget tilbage der giver mening.
Sidste år gik jeg åbenbart glip af årets TV-basker:
Den Store Bagedyst.
Men nu er den så på programmet igen. Jeg hørte om det i min morgenradio, hvor de to værter nærmest var i ekstase over programmet.
Store var derfor mine forventninger, da jeg satte mig foran mit TV og glædede mig til at skulle være med i masse-psykosen.
Jeg ved ikke, hvordan jeg skal beskrive det, men skal vi ikke bare sige, at jeg ikke nåede MIT klimaks i masse-psykosen?
Man kunne vel fristes til at kalde det for ”narre-TV”.
Nej, lad mig sige det lidt mere bramfrit: Jeg betaler fandme’ ikke 2.477 kroner om året for at blive belemret med sådan en omgang lorte-TV.
Det er fint med sokker og en kedelig bog, men Den Store Bagedyst, der sætter jeg grænsen for det rimelige i at licens er noget vi GIVER til hinanden.
JEG har givet 2.477 kroner og har fundet ud af, at jeg har købt katten i sækken – altså bortset fra, at der ikke engang var en kat i sækken. Bare en sæk.
Og meget apropos sidste ord i ovennævnte sætning. Hvad sker der lige for Mette Blomsterberg?
Den pæne kvinde med de knivskarpe franske negle. Jeg har da set et eller to programmer, hvor hun blidt og mildt bager kager med sine døtre, men i Den Store Bagedyst opfører hun sig sgu som en S/M Domina i lak og læder med pisk og ukvemsord, som hænger deltagerne op på et kors og pisker dem, mens hun råber:
KALDER DU DET FOR MARENGS, DIN BLEG-FEDE MEL-SÆK??”
Men jeg kan da godt forstå hende. Jeg har det lige som hende, når jeg ser alle mine venner bombarderer Facebook med deres bagværk, jeg får også lyst til at sige noget grimt. For eksempel et opslag som:
”Så har jeg lige bagt spelt-kager til HELE familien. Græskarkernerne kommer fra min egen avl. Ja, og så lige med et snert af lakrids. Maricpan-rosen tog VIILDT lang tid.”
Mit svar: ”Lækkert. Prøv at tilsætte arsenik næste gang!
Slap nu af, Blomsterberg. Det er KUN en kage!”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top