Annonce

Sublime Bulls dukkede SønderjyskE i sæsonpræmieren
RMB_Soenderjyske_karvinen_IN.jpg
Rødovres #3 Jannik Karvinen scorede to mål mod Sønderjyske, der fik ørerne i maskineriet hjemme i Vojens Foto: arkiv
ishockey Rødovre Mighty Bulls overrumplede stærke SønderjyskE i sæsonpræmieren, som de vandt 6-3 i Vojens. Kaptajn Jannik Karvinen nettede to gange, men opskriften på sejren var en vaskeægte Rødovretaktik.

SønderjyskE vs. Rødovre Mighty Bulls: 3-6 (1-3, 1-3, 1-0)
06:37 0-1 Steffen Klarskov Nielsen (Sebastian Bergholt) SH1
07:38 0-2 Emil Oliver Christensen
09:05 0-3 Jannik Karvinen (Sebastian Bergholt)
14:06 1-3 Kim Lykkeskov (Niclas Edman og Derek Damon)
20:33 1-4 Matthias Martini Asperup
28:54 1-5 Jannik Karvinen (Andreas Grundtvig og Marco Illemann)
33:14 2-5 Danny Hobbs (Nicklas Hansen)
37:30 2-6 Jonas Sass (Rasmus Astrup)
50:19 3-6 Anders Førster (Mads O. Lund og Niclas Edman) PP1

Udvisningsminutter
SE: 3×2 – RMB: 4×2 + 1×10 (Patrick Rasmussen)
Skud
25-15
Tilskuere
1922

Annonce

Rødovre Mighty Bulls sprudlede i sæsonpræmieren, hvor de smadrede stærke SønderjyskE med måltavlecifrene 3-6.
”Vi holder de aftaler, som vi har arbejdet på i sæsonstarten, vi spiller som et hold, og spiller for hinanden,” lyder forklaringen fra kaptajn Jannik Karvinen, der kun lige har forladt omklædningsrummet.

På blot 15 afslutninger scorede Rødovre tre gange, men statistikken holder ikke vand ifølge Karvinen.
”Vi har masser af chancer. Skud forbi mål tæller ikke i statistikken, så den lyver lidt. Der var også situationer, der blev afværget, lige før de blev til skud, men vi var dejlig effektive i dag,” erkender Karvinen.

Efter første testkamp udtalte dagens førstemålsskytte, Steffen Klarskov til avisen, at han mente Tyren i år havde mange målscorere på holdet, og man må allerede efter første kamp erkende, at hans forudsigelse rammer plet: Fem spillere stod bag Rødovres seks mål. Kun Jannik Karvinen scorede to gange.
”Det er igen det, der kendetegner vores hold, vi har opbygget en god fart og god bredde på holdet. Der er ikke én kæde, som er virkelig sårbar, vi har fire kæder, som alle kan producere mål. Alle er farlige,” understreger kaptajnen, og bevidner derved, at Jesper Duus tropper fortsætter taktikken fra de foregående sæsoner.

Forsinket startfløjt
Trafikkaos og smadrede bandeglas forsinkede kampen med knap en halv time, men derfra gik det stærkt. Tre minutter inde i kampen, fik SønderjyskEs Thomas Spelling fremtvunget et straffeslag, men Rødovres canadiske målvogter, Chris Carrozzi afværgede Spellings kanon.

Tre lynende minutter
Først Steffen Klarskov, så Emil Oliver Christensen og slutteligt Jannik Karvinen scorede hver især mod sønderjyderne, og så stod det 0-3, før uret havde rundet de første ti minutter.

Den rutinerede Kim Lykkeskov reducerede til 1-3, som blev første pausestilling.
”Vi fortsætter med at spille, selvom vi kommer foran. De var rystede, vi havde momentum,” husker tomålsskytten, Jannik Karvinen.

Blot 33 sekunder inde i anden periode nettede Matthias Asperup, og otte minutter senere kaptajn Jannik Karvinen for anden gang, og så skiftede Sønderjyske målvogter fra Joni Myllykoski til Kasper Krog. Den nye målvogter formåede dog heller ikke at holde buret rent, blot ti minutter senere scorede den gæve Jonas Sass på oplæg fra tryllekunstneren Rasmus Astrup.
Sønderjyderne formåede også at score yderligere, så kampen endte 3-6. Hvilket sender Rødovre på førstepladsen med den bedste målscore af Aalborg, Frederikshavn og Rungsted. Jannik Karvinen deler med to mål topscorer-værdigheden med Frederikshavns Steffen Frank.
”Vi tager en kamp af gangen: en fridag i morgen og træning på mandag, så må vi se hvordan det går på tirsdag,” ser Jannik Karvinen frem mod tirsdagens hjemmekamp mod Blue Fox Herning.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top