Annonce

Straffeslagssejr i første hjemmekamp
WEB_29-jannik-karvinen_RMB-bluefox_QF6-2013_57_140313_BP.jpg
Jannik Karvinen fejre scoring Foto: arkiv
ishockey Rødovre Mighty Bulls vandt en intens kamp over ærkerivalerne fra Blue Fox Herning på straffeslag.

Rødovre Mighty Bulls vs. Blue Fox Herning 4-3 (0-0, 2-1, 1-2, 0-0, 1-0)
22:23 0-1 Mathias H. Mølgaard (Daniel K. Nielsen)
26:19 1-1 Matthias Martini Asperup (Marco Illemann)
30:21 2-1 Matthias Martini Asperup (Jonas Sass) PP1
51:15 3-2 Jonas Sass (Sebastian Thornberg Bergholt) PP1
52:16 3-3 Petri Lammassaari
65:00 4-3 Jannik Karvinen

Udvisningsminutter
RMB: 2×2
BFH: 6×2

Annonce

Skud: 36-34

Tilskuere: 1307

Rødovre Mighty Bulls vandt sæsonens anden turneringskamp, efter straffeslag, over ærkerivalerne fra Blue Fox Herning, der i løbet af de seneste ti sæsoner har vundet fire mesterskaber.

Kampen fik en hæsblæsende indledning. De to mandskaber gav den fuld gas. Forchecking, tempo og tacklingerne var i topklasse. To gange var Mads Carlsen for langsommelig i sin omgang med pucken, og tabte den i egen zone. Det gav Herning to chancer, og Mads fik ikke mere istid denne kamp.

Begge hold havde gode muligheder i første periode. Matthias Asperup ramte ydersiden af stolpen, Kasper Jensen drønede den på målmanden, men også i den modsatte ende var en ripost lige ved at blive lobbet i net-taget. Perioden sluttede uden mål.

2. periode var knap nok begyndt, før Rødovre fik en kæmpe chance for at bringe sig i front. Jonas Sass kom af sted i en breakaway, her lagde han pucken tilbage til Asperup, som i stedet for at afslutte, spillede på tværs til Bergholt, der desværre skød i den forkerte side af det halvtomme mål.

En dårlig aflevering af Sebastian Bergholt blev modtaget med en værre berøring af Steffen Klarskov, så gæsternes Daniel Nielsen erobrede pucken, afleverede til Mathias Mølgaard, som skød kampens første scoring i kassen.

Matthias ’Klaskerup’ her, der og alle vegne
Føringen holdt knap fem minutter, da kampens store spiller Matthias Asperup modtager en tværpasning fra Marco Illemann. Asperup klaskede sikkert udligningen i netmaskerne.
Asperup var her, der og alle vegne. Defensivt som offensivt, i udvisningsboksen, i undertalsspil og ikke mindst i overtalsspil. Blot tolv sekunder efter pucken blev kastet til Rødovres tredje powerplay havde Matthias Asperup fået en herningspiller til at snuble over sine egne ben, og skudt pucken mellem benene på Simon Nielsen i herning-buret.

Målene haglede ned over Arenaen
Chris Carrozzi havde stået en sublim kamp indtil 13 minutter før tid. Her forlod han målet for at cleare en puck. Clearingen manglede både power og højde. Den endte lige på bladet af Markus Jensen, der afleverede til Roberts Jekimovs, som sendte udligningen ind bag Carrozzi.

Jonas Sass bragte igen Rødovre foran, da han styrede en afslutning fra Bergholt i kassen, men Herning udlignede på ny. Rødovre jagtede sejren, mens Herning forsvarede udligningen til den ordinære spilletids endeligt. Det betød ét point til hvert mandskab, mens der skulle spilles om det sidste point.
Den nye regel om at spille overtiden tre mod tre, tyvstjålet fra NHL, blev sat i værk og derefter skulle der skydes straffeslag, hvis der ikke var fundet en afgørelse.

Marco Illemann havde overtidens første chance. Han driblede, noget uvant, tæt på mål og afsluttede på stolpen, så pucken lå klemt mellem Simon Nielsens ene klinge og stolpen. Dernæst brændte Hernings Adam Havlik på et tomt mål. Ingen af holdene formåede at score i de fem minutters overtid, så kampen skulle afgøres på straffeslag.

Her lagde Hernings Adam Halvik ud med en kodyl afbrænder, da pucken dansede op over bladet helt klart på grund af en dårlig og ujævn isflade.
Dernæst scorede Rødovres kaptajn Jannik Karvinen.

Hernings brændte igen, og så havde Matthias Asperup muligheden for at fuldende sit hattrick, men staven knækkede i afslutningsøjeblikket.
Da Jamie Johnson brændte Hernings sidste straffe, tog Rødovre dermed det ekstra point.

Kommentarer

1 kommentar om “Straffeslagssejr i første hjemmekamp”

  1. Michael Hansen siger:

    3 mod 3.
    Troede det var 4 mod 4 i overtid. Ny regel i denne her sæson!?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top