Annonce

Sportschef som streaker
WEB_per-thomsen_022_240914_BP.jpg
Billedet er fra Team Rødovres uddelingsaften i 2014, hvor Per Thomsen var anstændigt klædt på. Foto: Brian Poulsen / arkiv
fodbold Da avisens bladchef kom til stadion søndag middag, lød rygterne, at Avartas sportschef Per Thomsen ville løbe nøgen ind på banen, hvis Avarta vandt 2-0 over Hvidovre. Det var lige det resultat som kampen sluttede med, men fotografen fangede aldrig sportschefen som ’streaker’.

Vi må skuffe de kvindelige læsere, for det lykkes ikke avisens fotograf at forevige sportschef Per Thomsen som ’streaker’, hvilket ellers var et stærkt rygte på Espelunden Stadion denne søndag.
”Jeg hørte rygtet, men har ikke selv set det, men i så fald skal Per da have gjort det efter mørkets frembrud,” sagde træner Benny Gall, da avisen spurgte til det underholdende rygte.

Så vi måtte fange hovedpersonen selv, som vi kunne informere om, at vi såmænd havde et kamera klar til den store oplevelse.
”Ha, ha… ja, det er rigtigt. Det skyldes, at vi mødtes med de frivillige inden kampen, og der sagde Susanne Thomsen, der står i indgangen, at vi vinder 2-0 i dag. Det troede jeg ikke på, så det røg ud af munden på, at hvis det sker, vil jeg løbe nøgen på banen,” forklarer Per Thomsen.

Annonce

”Vi var klar med et kamera, men så dig aldrig. Har du gjort det eller hvornår gør du det, for det skal da foreviges?”

”Det kommer aldrig til at ske,” siger Per Thomsen og griner, inden han fortsætter:
”Jeg tog munden for fuld, så jeg må skuffe dine kvindelige læsere,” slutter han grinende.

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top