Annonce

Send en hilsen til en på den anden side
ISS_5130_02479.jpg
På kulturnatten kan du sammen med Kræftens Bekæmpelse tænde en lanterne for en på den anden side. Foto: SignElements
kulturnatten Når hele Rødovre hylder kulturnattens tema 'På den anden side', sætter Kræftens Bekæmpelse lys i mørket for dem, der om nogen er på den anden side. Du kan være med til at skabe en mindeværdig stemning i hjertet af Rødovre.

Hundredevis af oplyste lanterner med personlige hilsner på, kommer forhåbentlig til at pryde de små andedamme på rådhuspladsen, når mørket sænker sig over kulturnatten på fredag. Her vil den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse nemlig forsøge at gøre noget meningsfuldt ud af kulturnattens tema, ‘På den anden side’.
“For os betyder ‘På den anden side’ jo, at mange af os har en, der ikke er iblandt os længere, men som vi tænker på hver eneste dag. Det er vi ikke alene om, og derfor tror vi, det kunne være en flot manifestation, hvis alle gerne ville være med til at bruge kulturnatten til at sende en varm tanke til en på den anden side i form af et lys i en lanterne,” fortæller Jette Jensen fra Kræftens Bekæmpelse.
Hun håber, at folk vil skrive et navn, et hjerte eller en lille personlig hilsen på de mange lanterner, inden de bliver sat i vandet.

Også for børn
“Og så tager vi selvfølgelig nogle perler med til børnene, så de også kan lave nogle armbånd,” lover Jette Jensen.
Håbet er, at rådhuspladsens små vandbassiner vil lyse op i mørket af varme tanker og minder.
“På den måde kommer alle dem, der ikke selv kunne være med til kulturnatten til at være der lidt alligevel.”
“Vi er sikre på, at det bliver meget stemningsfuldt og en flot måde at mindes nogen på, der er på den anden side,” understreger hun.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top