Annonce

Ruelykkelig over avancement
tobias-ruelykke_RMB-herlev_02_250113_BP.jpg
Tobias Ruelykke scorede sit blot andet mål siden tilbagekomsten i 2015.

Rødovre Mighty Bulls slog SønderjyskE i en intens fight, som blev afgjort i overtiden af Matthias Asperup. Tobias Ruelykke scorede for Rødovre, da han udlignede til 1-1.

”Det er en fantastisk følelse, nu vil vi gerne gå hele vejen,” siger Ruelykke, der kun har ros tilovers for modstanderen.

Annonce

”De er et stærkt hold med masser af udlændinge, vi har mange danskere som arbejder hårdt, og skøjter godt,” lyder det fra backen, der vurderer kampen til at være meget lige.

Ikke en måltyv

Det har ikke rislet med mål siden Tobias Ruelykke vendte snuden hjem til Rødovre, faktisk scorede han blot ét mål i den forgangne sæson. Efter tre cup-kampe, har han allerede præsteret samme målhøst.

”Jeg er ikke den største måltyv, men det kunne være dejligt, hvis jeg bliver det i år,” siger backen, og fortæller hvordan han oplevede powerplay-scoringen.

”Vi har været inde i et stykke tid. Pasningerne var låst, men jeg ser en masse stave og skøjter foran mål, så jeg tænker, at pucken skal bare mod venstre hjørne. Jeg tror målmanden blev overrasket, og så røg den mellem benene på ham.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top