Annonce

Rødovre får ikke flere flygtninge pga. DF
EP-valg-kenneth-christensen.jpg
Kenneth Kristensen Berth ( i midten) Foto: Arkiv
debat Det var alligevel en omgang usædvanligt forvrøvlet sludder, som Michel Berg, der underskriver sig som socialdemokrat, fik lukket ud i Rødovre Lokal Nyt den 31. august.

Selvfølgelig vil Dansk Folkepartis ønske om at flygtninge ikke skal have retskrav på en bolig IKKE føre til at Rødovre får flere flygtninge.
Forslaget betyder tværtimod, at udlændinge skal BAGERST i køen til eksempelvis en almen bolig, hvor de i dag kommer forrest i køen.

Afvises ved grænsen
Dansk Folkeparti vil i øvrigt afvise alle flygtninge
på grænsen mellem Tyskland og Danmark. De kommer nemlig fra et sikkert land – Tyskland – og har således ikke krav på at kunne søge asyl i Danmark. For de personer, der eventuelt på trods af grænsekontrollen måtte dukke op i Danmark, bør det gælde at de skal henvises til at tage ophold i et tredjeland fuldstændig som tilfældet er i Australien.

Annonce

Færre – ikke flere
I Australien henvises disse mennesker til centre i Papua Ny Guinea eller Nauru. I Danmark kunne vi eksempelvis lave en aftale med Tanzania, som Danmark har ydet ulandsbistand igennem mere end 30 år om at modtage disse ganske få personer.
Så Michel Berg og resten af rødovreborgerne kan sove helt trygt om natten. Hvis DF’s politik gennemføres, får Rødovre færre flygtninge – ikke flere.

Kommentarer

5 kommentarer om “Rødovre får ikke flere flygtninge pga. DF”

 1. Michel Berg siger:

  Jeg tænker folk lige skal kunne se hvad jeg skrev i sidste uge:

  DF gør Rødovre til magnet for flygtning

  Med DF’s seneste udspil på flygtningeområdet vil Rødovre blive yders attraktiv for flygtninge. Forslaget om at ophæve retskravet på en bolig, vil gøre at Rødovre vil modtage et uforholdsvis stort antal flytning, sammenlignet med f.eks. Gentofte. Grunden til dette er, at vi har flotte almene boliger, med en husleje som almindelige mennesker kan betale. Hvis folketinget ikke kan pålægge en kommune at modtage flygtninge, vil de helt automatisk flytte derhen hvor de kan få den billigste husleje. Her står Rødovre lige for.

  Jeg tror på at vi skal løfte denne opgave i flok. Så nytter det ikke at DF giver frihjul til Gentofte og Frederiksberg, hvor ingen flygtninge har en jordisk chance for at finde en bolig. I Rødovre er vi stolte over vores indsats på området. Med gode kræfter fra f.eks. integrationsrådet, har vi skabt en kommune hvor integrationen virker. Derfor skal vi dog ikke løfte ekstra meget, når ressourcestærke kommuner omkring os også kan løfte opgaven.

 2. MichaelO siger:

  Ydermere er det vel sådan at kun en flygtning der er registreret i Tyskland kan sendes tilbage, så man kan ikke automatisk afvise alle der kommer den vej.
  Mht ophold i tredjeland kunne det jo være interessant at vide hvordan disse lejre skal være Kenneth Kristensen Berth forestiller sig – baseret på mediedækningen omkring de australske lejre, samt uviljen til at vise dem frem, så tror jeg at den almindelige danskere trods alt vil ønske en mere menneskelig behandling end den australierne udsætter flygtningene for.

 3. Michel Berg siger:

  Kære Michael

  Jeg tror ikke DF bekymre sig om hvordan virkeligheden er skruger sammen. 🙂
  Det har deres løsninger aldrig taget udgangspunkt i.

  Hilsen
  Michel Berg

 4. Peter Michael Jensen siger:

  Hej Michel

  Hvis indvandrerne søger den billigste bolig bliver valget bestemt ikke Rødovre men nærmere Tølløse eller Næstved.
  For så vidt angår almennyttige boliger er der ingen ledige pladser og Rødovre Kommune vil ikke bygge flere af disse, ej heller på vores nye Irmagrund eller andre steder hvor der er planer om boligbyggeri.

  PM/DF

 5. Hans Houmøller siger:

  DF gentager her deres forslag til at afhjælpe flygtningestrømmen ved at sige:
  “I Australien henvises disse mennesker til centre i Papua Ny Guinea eller Nauru. I Danmark kunne vi eksempelvis lave en aftale med Tanzania, som Danmark har ydet ulandsbistand igennem mere end 30 år om at modtage disse ganske få personer.”

  Hvis læserne ikke har set, hvordan forholdene er de nævnte steder, så er her et klip om sagen:

  “En række folketingsmedlemmer skal på studietur til stillehavsøen Nauru, hvor Australiens asylansøgere er indlogeret på centre under forhold, som har fået hård kritik af FN efter sager om børnemishandling og seksuelt misbrug.”

  Vi ved ikke, hvordan tilsvarende forhold for flygtninge vil være andre steder end de australske skræmmeeksempler, som DF er så begejstrede for. Derfor kunne det interessant at få at vide, om DF stadig tænker i samme baner?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top