Annonce

RH herrer fulgte med
WEB_RH_Aaen_herrer-koege_017_290916.jpg
Lasse Aaen, billedet, spillede en stor kamp, som han krydrede med otte scoringer. Foto: Brian Poulsen
håndbold RHs herrer leverede en god indsats i et tæt opgør mod Køge, som har tre tidligere rødovrespillere i truppen.

Rødovre HK – Køge Håndbold 24-26  (10-10)

Rødovre HK:   Køge Håndbold:  
Lasse Aaen 8 mål Brian Ankersen 6 mål
Andreas Glintborg 4 mål Anton Skou Møller 5 mål
Ask Kristoffersen 3 mål Casper Thams 5 mål
Jesper Slagstrup 3 mål    
Philip Reenberg 2 mål    
Alexander Hansen 2 mål    
Martin Rasmussen 1 mål    
Rasmus Hartmann 1 mål    

Udvisninger:
Rødovre HK: 4
Køge Håndbold: 5

Annonce

Flot første halvleg af RH
Køge Håndbold gæstede Rødovres herrer i torsdagens anden kamp i Rødovre Stadionhal. Gæsterne, som stiller op med tre tidligere Rødovrespillere, er et hold der seriøst vil blande sig i toppen af rækken, til trods for, at holdet løb ind i et stort nederlag til FIF i premierekampen.

Gæsterne lagde, som ventet, bedst ud, og bragte sig foran med 0-3, da der var spillet syv minutter. Philip Reenberg reducerede til 1-3. Med tre scoringer til Køge blev det 1-6 før Andreas Glintborg gjorde det til 2-6 og Ask Kristoffersen til 3-6 midt i første halvleg. En periode, hvor hjemmeholdet havde problemer med Køges Brian Ankersen som nettede fire gange.

Andreas Glintborg scorede hjemmeholdets fjerde mål efter 20 minutters spil, til stillingen 4-7 og med to scoringer af Lasse Aaen blev det til henholdsvis 5-9 og 6-10 med fem minutter til pausen. Hjemmeholdet havde halvlegen igennem vist god gejst, og det kom til udtryk med fire rødovrescoringer i halvlegen sidste tre minutter, hvor Lasse Aaen, Andreas Glintborg, Jesper Slagstrup og Martin Rasmussen fik udlignet til pausestillingen 10-10.

Hjemmeholdets viste dejligt aggressivt forsvarsspil, og Lasse Sørensen i målet præsterede flere super redninger.
Bolden blev flyttet godt rundt angrebsmæssigt, men der manglede noget kvalitet i afslutningerne, men en første halvleg med stor energi.

Tæt – men ikke tæt nok
Køge åbnede anden halvleg med en scoring på straffekast, inden Jesper Slagstrup udlignede til 11-11. Med to scoringer kom gæsterne foran 11-13, det blev 12-13 ved Lasse Aaen og ti minutter inde i anden halvleg reducerede Lasse Aaen til 13-15. Det blev 14-16 ved Andreas Glintborg og henholdsvis 15-18 og 16-18 ved Lasse Aaen og Philip Reenberg.

Ask Kristoffersen reducerede til 17-19 midt i anden halvleg. De følgende fem minutter tog gæsterne afstand og øgede til 18-23. Lasse Aaen, med sit mål nummer otte, reducerede til 19-23, inden Rasmus Hartmann og Jesper Slagstrup fik reduceret til 21-24.

Hjemmeholdet fightede videre. Med to scoringer af Alexander Hansen blev det 23-25, men Køges Brian Ankersen slukkede hjemmeholdets håb om point, inden Ask Kristoffersen scorede til slutstillingen 24-26.

Positive takter
Hjemmeholdet spillede en rigtig god kamp med høj intensitet. Forsvaret var kompakt og spiller med stor fysik. Angrebsmæssigt var der mange gode momenter, bolden bliver flyttet godt rundt, men der mangler endnu lidt skarphed i afslutningerne. Alle på holdet byder ind, og der var mange flotte RH præstationer, hvor Lasse Aaen, Andreas Glintborg samt Lasse Sørensen i målet udmærkede sig.

Det er imponerende, hvad trænerteamet Thomas Sørensen og Lars Grubert på nuværende tidspunkt har præsteret, med et stort set nyt hold. Det ser lovende ud.

Det lignede på ingen måde en kamp, hvor top møder bund. Hjemmeholdet spillede store dele af kampen på samme niveau som gæsterne. Det som gør udslaget er, at Køge Håndbold har en bredere bænk end Rødovre.

Rødovres herrer, spiller sin næste kamp søndag den 9. oktober klokken 14.30 mod BK Ydun i Frederiksberg-Hallen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top