Annonce

Pressen presser ikke rådhuset
Aqua_Aquariu_PressPh_3000DPI300RGB523605.jpg
Der er tilsyneladende ingen grænser for, hvad Rødovre Rådhus kan bruges til. Forhallen på rådhuset skal mandag den 26. september danne rammerne om et pressemøde i forbindelse med gendannelsen af gruppen Aqua. Foto: Nicoline Tardini/Universal Music
pressemøde Det får ikke den store betydning for dagligdagen på Rødovre Rådhus, at den danske popgruppe Aqau senere på måneden inviterer til pressemøde i forhallen.

Den 26. september bliver rådhuset formentlig invaderet af et glubsk pressekops, der frådende vil kaste sig over René Diff og de øvrige medlemmer af Aqua, der efter fem års pause igen er klar til at gå på scenen.
Pressemødet får imidlertid ingen betydning for de øvrige aktiviteter på rådhuset. Det vil således stadig være muligt at få fornyet kørekortet eller blive skrevet op til en bolig i Borgerservice.
“Pressemødet foregår efter rådhuset er lukket. Det var en af præmisserne,” siger borgmester Erik Nielsen (S).
Den danske musikgruppe Aqua er før blevet betegnet som en af landets bedste eksportvare i 90’erne. Efter flere års pause er de fire medlemmer igen klar til at fremføre de internationalt kendte hits til festglade danskere.
Som vi skrev i sidste uge,gendannes Aqau til næste års ’VI ELSKER 90’erne’ koncerter, og den danske presse får mandag den 26. september rig mulighed for at blive klogere på, hvorfor bandet nu igen går sammen, når der i forhallen på rådhuset er indkaldt til pressemøde, hvor de fire bandmedlemmer René Diff, Lene Nystrøm, Søren Rasted og Claus Norreen vil svare på spørgsmål sammen med stifter af ’VI ELSKER 90’erne’, Riffi Haddaoui.

Godt for Rødovre
Pressemødet begynder 15 minutter efter, at rådhuset lukker mandag eftermiddag, og borgmester Erik Nielsen er kun glad for, at arrangørerne har lyst til at bruge den kommunale højborg til det kommercielle foretagende.
”90’er festerne er blevet en rigtig stor event, og i de senere år har det været en stor fest på rådhusplænen. Vi har før sagt ja til at andre udefra, kunne bruge rådhuset i forskellige sammenhænge og jeg er glad for, at Riffi Haddaoui og arrangørerne tænker på kommunen,” siger Erik Nielsen, der forsikrer, at rådhuset og Borgerservice vil være åbent hele mandagen og at pressemødet derfor ikke forstyrrer dagligheden på rådhuset.
“Vi sagde nej til, at de kunne bruge Kommunalbestyrelsessalen, men jeg synes, det er ganske glimrende, at forhallen kan bruges til et pressemøde,” siger Erik Nielsen, der godt kan mærke at Rødovre, som by, er kædet sammen med den store 90’er karavane.
”Det er en af de begivenheder, der sætter os på landkortet og det er jeg glad for. Det er et fantastisk event, der bliver lagt mærke til ude i landet,” siger borgmesteren.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top