Annonce

Ny port til diskussion
rødovre-port-1.jpg
Det kommende projekt vil give tag over hovedet til op mod 1000 nye borgere. På onsdag er der borgermøde om projektet ved Rødovre Station. Foto: Presse
borgermøde Rødovre Kommune inviterer til borgermøde om nyt stort byggeprojekt ved det nedbrændte stationscenter.

Tre tårne på henholdsvis 14, 16 og 19 etager, lav bebyggelse og en forplads ved det nedbrændte stationscenter og en gangbro over havnevejen til at binde det hele sammen.
Planerne for ’Rødovre Port’ er spektakulære, og vil, hvis de bliver ført ud i livet, ændre hele området ved Rødovre Station markant.
Forslaget til lokalplanen er i høring frem til den 2. november, men hvis du ikke kan vente helt til november med at vide mere om projektet eller give din mening til kende om Rødovres kommende indgang, er der for de interesserede borgermøde om ’Rødovre Port’ onsdag i næste uge.
Borgermødet finder sted i Loen på Rødovregaard fra klokken 19 til 21, hvor Rødovre Kommunes stadsarkitekt Bjarne Rieckmann og rådgivende arkitekt Jan Albrechtsen fra Tegnestuen Vandkunsten vil fortælle om projektet. Borgmester Erik Nielsen (S) vil styre borgermødet og samtidig fortælle nærmere om kommunens generelle byudvikling.

Kommentarer

1 kommentar om “Ny port til diskussion”

  1. Kurt E. Lauritsen siger:

    Taastrup 1. februar 2017 – RØDOVRE PORT –
    Desværre hørte jeg først om dette, efter det havde været i TV for nylig. I 2010 udskrev Rødovre kommune en idé- konkurrence om bl.a. netop dette område. Jeg ved ikke om det er én af disse idéer der nu er ved at blive realiseret? Jeg deltog netop i denne konkurrence, og mine idéer og forslag hed netop Rødovre Port. Såvidt jeg er bekendt var der ingen andre, der benyttede det udtryk. Dele af mine idéer var tillige på mange punkter helt identiske med en hel del af det, der nu ser ud til at skulle realiseres! Det undrer mig således, at det sker uden, at jeg er blevet kontaktet herom. Det skal retfærdigvis tilføjes, at mine indsendte idé-forslag ikke var blandt de præmierede. Med venlig hilsen, Kurt E. Lauritsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top