Annonce

Ny målmandstræner er gammel kending
trevor-koenig2_280309_BP.jpg
i 2008 vogtede Trevor Koenig buret for Rødovre Mighty Bulls. Nu er han tilbage som målmandstræner Foto: Brian Poulsen
ishockey Trevor Koenig er et kendt ansigt hos Rødovre Mighty Bulls, hvor han den kommende sæson skal hjælpe klubbens to nye målmænd med de små detaljer.

Den tidligere Rødovre Mighty Bulls målmand, Trevor Koenig bliver klubbens målmandstræner for den kommende sæson.

”Jeg skal hjælper målmændene med de små detaljer. Vi kigger film sammen og diskutere situationerne,” fortæller canadieren på flydende dansk.

Annonce

I 2008 blev Rødovre hans første destination uden for Nordamerika, men det blev blot til en enkelt sæson, før han tog på turne rundt i Europa med et fransk mesterskab til følge. I 2013 vendte han så tilbage til Danmark, men her havde Sebastian Dahm sat sig så tungt på målmandsposten, at Trevor Koenig måtte tage til naboklubben Herlev Eagels, hvor han stod to sæsoner. I fjor afsluttede han karrieren i Scotland, og da ville han gerne til København, hvor også hans søn bor.

Trevor fortæller, at han også havde kontakt til andre sjællandske klubber, men i Rødovre fik han muligheden for at arbejde med målmændene fra U11 til Eliten.

”Da jeg kom til Europa var Rødovre min første klub. Jeg har altid tænkt på Rødovre som min hjemklub i Europa,” lyder det fra Trevor, der foruden hockeyen arbejder hos en cykelhandler ved Harreskoven.

De to målmænd

Chris Carrozzi ligner ser ud til at blive førstevalget i buret, og ligesom Trevor kommer han fra Canada.

”Han er rigtig stille og rolig. Han ser pucken og står, han stopper første skud, og giver ikke mange rebounds,” mener han om førstekeeperen.

Jon Lee-Olsen er den unge makker, der skal lære, udvikle og gribe chancen, når den kommer.

”Jon er også en dygtig målmand. Han arbejder hårdt, og er klar til at lytte og lære. Han skal prøve at presse Chris til at blive bedre, og på sigt få nogle kampe. Han er ikke en anden-målmand, hvor man tænker, at han ikke skal stå nogle kampe,” spår Trevor Koenig om den kommende sæsons målmands-setup.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top