Nemmere at vente på bussen
busskur-vestbad_008_060916.jpg
Jane Magleholm fra Busrådet glæder sig over, at man efter mange års ventetid endelig kan sidde ned og få læ, mens man venter på Servicebussen. Foto: Brian Poulsen
servicebussen Efter flere års opråb kom busskuret endelig. Det bliver lidt nemmere at være ældre og gangbesværet at skulle tage Servicebussen til og fra Vestbad. Længe ventet skur er taget i brug.

For unge og ikke besværede mennesker kan det lyde som en bagatel, men for mange af Servicebussens brugere, er det en sejr af de store, man, efter flere års råben højt, endelig har fået et busskur ved stoppestedet ved Vestbad.
“Der kommer mange fra Kærene, der stiger på bussen her, og så er der også brugerne af Vestbad, som har efterlyst et skur, så de kan sidde ned, og stå i læ for stormvejr, da der er meget åbent her,” siger Jane Magleholm, der er formand for Busrådet.
De holder jævnligt møder med Teknisk Forvaltning om Servicebussens ve og vel.
“Hver eneste gang nævner vi skuret. De har også sat en stander op, så man skal stå ude på vejen for at se, hvornår bussen kommer. Det er virkelig fjollet, men nu har de så heldigvis efterkommet vores ønske og sat et skur op, så vi kan næsten ikke få hænderne ned,” siger hun glad.

Glade for at blive hørt
Det er ikke billigt at opføre et busskur, og Jane Magleholm er derfor glad for, at man nu har fundet pengene og truffet beslutningen.
“Vi får det nok nu, fordi vi aldrig gav op med at råbe højt, men det koster også mange penge, så vi er bare glade for, at der bliver lyttet til os. Bussen er virkelig populær, så det er en vigtig ting,” siger Jane Magleholm, der nu kun synes, at der mangler køreplaner inde i bussen.
“Men så er alting også ved at være perfekt,” når Jane Magleholm at sige, inden Servicebussen bekræfter hendes ord ved at holde ind til siden og samle hende op på dagens første tur.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top