Mulig smykkerøver anholdt
roeveri-aveny_005_280616.jpg
Københavns Vestegns Politi har anholdt en 29-årig mand, som de mistænker for at være én af de to gerningsmænd, der tirsdag 28. juni begik et groft væbnet røveri mod Aveny i Rødovre Centrum. Foto: Brian Poulsen
politi Københavns Vestegns Politi har anholdt en 29-årig mand, som de mistænker for at være én af de to gerningsmænd, der tirsdag 28. juni begik et groft væbnet røveri mod Aveny i Rødovre Centrum. Manden fremstilles i Glostrup Ret i dag.

Efter to måneders efterforskning har Københavns Vestegns Politi nu muligvis fået et gennembrud i sagen om det væbnede smykkekup mod Aveny i Rødovre Centrum i juni måned, hvor to maskede mænd stjal smykker for et ukendt beløb.
I hvert fald har Københavns Vestegns Politi i tæt samarbejde med Sydsjællands Politi anholdt en 29-årig mand i Stubbekøbing, som de mistænker for at være en af gerningsmændene til røveriet.

Smykkerøveriet fandt sted en formiddag i slutningen af juni måned. Her ankom to personer på en knallert til parkeringspladsen ved Højnæsvej. Herefter gik de begge ind i Aveny, hvor den ene gerningsmand truede personalet med pistol og den anden knuste glasmontre med en hammerlignende genstand, hvorefter de stjal smykker for et større beløb.
Inden de igen forlod centeret på knallerten blev to centervagter truet af gerningsmændene.

Annonce

Anholdt kommer fra Hvidovre
Københavns Vestegns Politi oplyser, at den anholdte i sagen kommer fra Hvidovre, men at selve anholdelsen fandt sted i Stubbekøbing. Hvad der har ført politiet på sporet at den mulige gerningsmand, vil politikommissær Henrik Hougaard ikke oplyse.
”Det kan vi ikke komme nærmere ind på. I forbindelse med efterforskningsarbejdet mistænker vi en person for røveriet, og vores beviser bliver nu præsenteret for en dommer,” siger Henrik Hougaard med henvisning til, at den mistænkte i dag bliver fremstillet i Retten i Glostrup.

Søger stadig vidner

Københavns Vestegns Politi søger fortsat oplysninger om den anden gerningsmand. Kan du hjælpe, kan vi kontaktes på 43861448.

Her ses de to gerningsmænd ankomme og forlade Rødovre Centrum

Her ses de to gerningsmænd ankomme og forlade Rødovre Centrum. Foto: Politi.dk

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top