Annonce

Kvinde overfaldet på p-plads
kran-RC_004_240815.jpg
Politiet efterlyser mandlig gerningsmand til røveri i Rødovre Centrum. Foto: Arkiv
politi Politiet efterlyser gerningsmand til røveri i Rødovre Centrum.

En 41-årig kvinde fik stjålet sin taske, da hun torsdag aften i sidste uge blev overfaldet ved en af Rødovre Centrums parkeringspladser.

Politiet modtog anmeldelsen om røveriet klokken 19.40, og i følge politiets døgnrapport var kvinden netop steget ud af sin bil, da en ukendt gerningsmand skubbede hende hårdt i ryggen, så hun mistede balancen og tabte sin taske. Gerningsmanden stjal herefter tasken og løb fra stedet.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Gerningsmanden beskrives som mand, 30-35 år, ca. 190 cm. høj og kraftig af bygning. Hvis du har oplysninger i sagen, kan Lokal Efterforskning Øst kontaktes på telefon 72 58 79 66 i dagtimerne.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top