Annonce

Kulturnat mange år frem
kulturnat-2015_043_040915_BP.jpg
er var gang i den i centeret ved sidste års kulturnat. Fredag går det løs igen. Foto: Arkiv
kulturnatten Står det til Rødovre Centrums marketingdirektør, skal kulturnatten være et fast indslag, som hele byen kan samles om mange år fremover.

Roskilde har det. Vanløse har det, og København har nærmest altid haft det. Når Rødovre nu igen inviterer til kulturnat, er det ved at være sket så mange gange, at man kan kalde det for en tradition. Og sådan skal det blive ved med at være, mener Charlotte Andersen, marketingdirektør i Rødovre Centrum.
”Vi skal alle sammen støtte op om at lave en lækker kulturnat. Derfor er det også helt naturligt, at Rødovre Centrum er en sparringspartner til kommunen. Vi er en del af Rødovre, og man kommer ikke langt af kun at tænke på sig selv,” siger Charlotte Andersen.
Centerets butikker har åben i de sene aftentimer, og overalt kommer der til at være underholdning og særlige tilbud.
”Hvis det står til mig, skal det være en fast tradition med kulturnat i Rødovre. Det skal være noget, som man ser frem til og sætter tid af til i kalenderen. Det er en oplevelse, der binder folk sammen, fordi hele området emmer af aktivitet samt hygge og centeret er gearet til det. De ansatte og butikkerne glæder sig til at være en del af noget stort,” understreger hun.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top