Kom i Wallmans med Lokal Nyt
Jubilee.jpg
Du kan nu vinde to billetter til Wallmans show i Cirkusbygningen på avisens Facebookside. Foto: John Resborn
konkurrence Klik dig ind på avisens Facebookside og deltag i konkurrencen om to billetter til det nye Wallmans show ’Flachback’ i Cirkusbygningen.

Nu har du chancen for at vinde to billetter til en tur i tidsmaskinen, når vi i samarbejde med Walmanns udlodder to billetter til det nye show ’Flachback’, der hylder Cirkusbygningens 130-års jubilæum.
Cirkusbygningen er en ikonisk bygning i København, og nu giver Lokal Nyt to læsere mulighed for at opleve det historiske vingesus og samtidig blive godt bespist.
Udover underholdningen fra scenen inkluderer de to billetter en fireretters middag, som serveres af Wallmans artister og tjenere.

Hyldest til bygning
I 1886 åbnede Cirkusbygningen for første gang dørene op, og gennem historien har Cirkusbygningen været berømt for at huse al mulig underholdning fra hele Verden. Årets åbningsnummer er en hyldest til Cirkusbygningens 130 år og de optrædende cirkusartister, som i over hundrede år har haft deres gang i bygningen.

Annonce

Vind på Facebook
De to billetter til showet har en værdi af op til 1798 kroner, og alt du skal gøre er at gå ind på Rødovre Lokal Nyts Facebookside og ’tagge’ den person, som du godt kunne tænke dig at dele oplevelsen med.
Vi trækker lod blandt alle der deltager og den heldige vinder får direkte besked i opslaget på Facebook.

Kommentarer

1 kommentar om “Kom i Wallmans med Lokal Nyt”

  1. Helle bøgebo siger:

    Jeg vil vildt gerne overraske min dejlige kæreste som jeg siger ja til om en uge , han drømmer om en tur i wallmans

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top