Annonce

Kæmpe scoop: Aqua gendannes til 90’er fest i Rødovre
90er_fest_CV_2016-2.jpg
Aqua gendannes til næste år i Rødovre Foto: Red.
90'er fest En våd drøm går i opfyldelse. Aqua kan til næste forår opleves som hovednavn på rådhusplænen, når koncertkonceptet ’VI ELSKER 90'erne’ vender tilbage med åbningsfest i Rødovre. Den 26. september samles Aqua til pressemøde på Rødovre Rådhus.

”Det bliver ikke større. Det er klimaks på mange års jagt,” fortæller stifteren af ’VI ELSKER 90’erne’, Riffi Haddaoui, i forbindelse med afsløringen af, at den danske popgruppe Aqua bliver næste års altoverskyggende hovednavn, når de populære 90’er fester vender tilbage til Rødovre og en lang række byen i 2017.

Aqua har ikke optrådt i Danmark siden 2011, men til næste år bliver de altså en del af festkaravanen. En fest der formentlig starter i Rødovre på rådhusplænen den 27. maj. Den endelige dato er ikke endeligt bekræftet, men meget tyder på, at det bliver den dato, at Aqua efter fem års pause igen kommer til at synge ’Barbie girl’ og ’Doctor Jones’ på dansk grund.

Annonce

Aqua er folkeeje

Riffi Haddaoui fortæller at aftalen med Aqua er klimakset på flere års hårdt arbejde.
”Det har vi arbejdet på i tre år, og jeg er så glad for at vi nu kan sige, at Aqua er en del af næste års program. Det bliver ikke større,” siger Riffi Haddaoui om aftalen, der er den dyreste til dato.
Det kræver noget økonomi at gendanne Aqua, men jeg tror, at vi hurtigt vil kunne se på billetsalget, at det er det hele værd. Aqua er folkeeje, de rammer alle generationer, og jeg har en forventning om at det vise sig, når vi begynder at sælge billetter,” siger Riffi.

 

Skal i form
’VI ELSKER 90’erne’ har i årafholdt koncerter i Rødovre, Aalborg, Malmø, Næstved, Odense og Århus for samlet mere end 50.000 mennesker. Aquas karakteristiske medlem René Diff har oplevet koncerterne på nærmeste hold, da han fra festpladsen har solgt mad fra sin egen food truck til koncertgæsterne. Til næste år er han tilbage igen, men denne gang bliver det ikke som madarbejder, men som altoverskyggende hovednavn.
”Vi glæder os til at optræde for de danske fans til ’VI ELSKER 90’erne’ koncerterne. Vi kunne ikke forestille os et bedre set-up i Danmark end ’VI ELSKER 90’erne’, så nu gælder det om at komme i form og være klar til at trykke den af på scenen,” udtaler René Diff i en pressemeddelelse.

 

Pressemøde på rådhuset
I år harnavne som Infernal, DJ Sash, Peter Andre og Scooter underholdt fra scenekanten til 90’er festerne. Siden den første 90’er fest i Rødovre tilbage i 2013 har arrangørerne bag ’Vi ELSKER 90’erne’ oprustet på den musikalske front og afsløringen af Aqua er det foreløbige højdepunkt. Det bliver kun understreget af, at arrangørerne mandag den 26. september inviterer til pressemøde i forhallen på Rødovre Rådhus, hvor Aquas fire medlemmer René Diff, Lene Nystrøm, Søren Rasted og Claus Norreen vil være samlet.
”Vi kunne godt have valgt at lave pressemøde et smart sted i København, men Rødovre er vores hjemmebane, og derfor skulle det selvfølgelig være på rådhuset,” siger Riffi Haddaoui.

 

‘Vi ELSKER 90’erne’ slutter 2016 sæsonen af med et brag af en koncert i Sydspanien den 1. oktober. Her vil 15 af de største 90’er navne flyve ned for at spille for danskere, svenskere og nordmænd bosiddende i Sydspanien. Festen finder sted i tyrefægterarenaen i Fuengirola.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top