Indsamler til Stairway
stairway-2.jpg
Rødovre Gymnasium har igennem projektet Stairway samlet over en kvart million kroner ind til gadebørn på Filippinerne. Nu gør de det igen. Foto: Privat
u-land Rødovre Gymnasium samler, traditionen tro, igen i år ind til organisationen Stairway.

Indsamlingen er onsdag den 14. september, hvor eleverne enten skal ud og arbejde, eller samle penge ind ved at gå med raslebøsser. Alle de indsamlede penge går ubeskåret til filippinske gadebørn, som organisationen Stairway støtter. Organisationen er blevet stiftet af danske Lasse Jørgensen og hans kone Monica Ray.
Stairway er et alternativt projekt, som tager gadebørn ind fra gaderne, giver dem husly og skolegang. Formålet er at give disse børn en ny chance i livet, og give dem redskaber til at komme videre, og få et bedre liv.
Sidste skoleår stemte de nuværende 2. og 3. g’er om, hvilken organisation skolen forsat skulle samle ind til, og valget gik på Stairway.
”Vi er rigtigt glade for at hjælpe en organisation, som virkelig kan mærke vores pengebidrag, og hvor vi ved, vi gør en betydningsfuld forskel”, siger Katrine Danielsen som er medlem af elevrådet af Rødovre Gymnasium. Skolen håber meget på at få indsamlet et ligeså flot beløb som sidste år, der kom op på omkring 90.000 kroner.
Derfor er skolen meget interesseret, hvis nogen står og mangler en hjælpende hånd med at male plankeværket, få ordnet have eller noget helt tredje. Skolen har dette oplæg, at to elever, for 500 kroner tilsammen, kan tilbyde deres arbejdskraft i fem timer.
Hvis dette er tilfældet, må man meget gerne kontakte Preben Kærsgaard Philipson, vicerektor på Rødovre Gymnasium på mail: prephi@rg.dk.

Unge drenge i alderen 9 til 16 år bor på Stairway-centeret, hvor de bliver rustet til at komme ud i Verden med nye færdigheder og erfaringer.

Unge drenge i alderen 9 til 16 år bor på Stairway-centeret, hvor de bliver rustet til at komme ud i Verden med nye færdigheder og erfaringer. Foto: Privat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *