Annonce

Går i jorden på Ørbygård
plejehjemmet-oerbygaard_001_220216_BP.jpg
Rødovre Kommune oplyser, at der vil være et let traktement til de fremmødte, når borgmester Erik Nielsen (S) tager det første spadestik onsdag den 28. september kl. 10.00. Arrangementet finder sted på byggepladsen, Medelbyvej 6. Foto: Brian Poulsen
ældrepleje I næste uge tager Rødovre Kommune første spadestik til en storstilet modernisering af plejehjemmet Ørbygård. I alt vil ombygningen tilføje plejehjemmet 22 nye pladser, når plejehjemmet er indflytningsklar om to år.

Som vi tidligere har skrevet her på rnn.dk, står plejehjemmet Ørbygård foran en stor modernisering, og på onsdag tager borgmester Erik Nielsen (S) det første spadestik til det nye plejehjem, der skal sikre moderne plejeboliger til det stigende antal ældre borgere i kommunen.
I Rødovre skal ældre, der har behov for det, have mulighed for at få en tidssvarende plejebolig. Vi ved, at der bliver markant flere ældre i fremtiden, og hvis vi også i de kommende år skal sikre, at vores ældre hurtigt kan få tildelt en bolig, er det nødvendigt med flere plejeboliger. Derfor tager vi nu det første spadestik til et nyt og moderne plejehjem,” udtaler borgmester Erik Nielsen i en pressemeddelelse.

Skal først rives ned

Annonce

Ombygningen af Ørbygård er et større puslespil. Det nuværende plejehjem bliver revet ned og bygget op på ny med flere og bedre boliger. Efter moderniseringen vil der være 82 plejeboliger med 64 et-rumsboliger og 18 to-rumsboliger. Det er 22 boliger flere end i dag.

Det nye byggeri sker i to etaper: Først rives halvdelen ned, og halvdelen af det nye byggeri opføres. Derefter rives den anden del ned, og det sidste bliver bygget op. Det nuværende køkken og dagcenter bliver bevaret, oplyser Rødovre Kommune.

Det forventes, at hele plejehjemmet Ørbygård er indflytningsklar om to år

plejehjemmet-oerbygaard_3

Sådan kommer Ørbygård til at se ud, når det er indflytningsklar i 2019. Foto: Rødovre Kommune

Sådan kommer Ørbygård til at se ud, når det er indflytningsklar i 2019. Foto: Rødovre Kommune

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top