Annonce

Flot afslutning på landevejssæson
WEB_CK-FIX_EmilTobiasGustavU15lørdag.jpg
U15-rytterne Emil Schandorff Iwersen, Tobias Lund Andresen og Gustav Wang, der var suveræne om lørdagen i Tønder. Foto: Privat
cykelløb CK Fix og resten af cykeldanmark sluttede landevejssæsonen i Sønderjylland i weekenden. U15-rytteren fra Rødovre, Tobias Lund Andresen, vandt både lørdag og søndag.

Man kan godt forestille sig, at den 14-årige Tobias Lund Andresen kunne have tænkt sig et par løb mere end vintersæsonen, for han sluttede forrygende af med to sejre fordelt over lørdag og søndag i henholdsvis Tønder og Bov, hvor licensrytterne fra hele landet hvert år samles for at slutte sæsonen af i fællesskab.

Det er traditionsrige løb i den sønderjyske, så der også masser af prestige i løbene, så det var en flot afslutning af Lund Andresen, som bare satte endnu en tyk streg under den store talentmasse, som der findes i CK Fix Rødovre.
Især om lørdagen viste rødovreklubben tænder i det stærke felt, da Emil Schandorff Iwersen åbnede spurten, via stærkt samarbejde lykkedes tre CK Fix’ere at tage tre ud af de fire første placeringer. Tobias Lund Andresen vandt, mens Gustav Wang og Emil Schandorff Iwersen blev henholdsvis nummer tre og fire.

Annonce

web_ck-fix_u15_tobias-la_loerdag-_1
Tobias Lund Andresen øverst på podiet, mens Gustav Wang er på trejdepladsen.

Kun Stian Rosenlund fra Bornholm Cycle Club fik klemt sig ind mellem de tre rødovreryttere, hvor i alt 66 ryttere ud af 80 startende gennemførte det 31 kilometer lange løb.

Om søndag var Tobias Lund Andresen endnu engang hurtigst, da han besejrede Mathias Møller Jørgensen i en hæsblæsende spurt, efter de havde tilbagelagt 40 kilometer på de sønderjyske landeveje. 36 ryttere kom samlet til mål, og Gustav Wang fra den 7. hurtigste i spurten, mens holdkammeraten Felix Fog Holst Larsen kom i mål som nummer 34, mens 61 ryttere kom i mål på andendagen.

web_ck-fix_u15_tobias-la_soendag
Om søndagen i Bow fik Sebastian Nielsen atter fornøjelsen af at stå øverst på podiet.

Tredjeplads til Sebastian Nielsen
Hos U17 viste CK Fix også rødovrefarverne fint frem, dog bedste om søndagen, hvor Sebastian Nielsen blev nummer tre.
91 ryttere stod klar til start, da der ventede 82 kilometer foran dem, og de kom ind i flere grupper. Hurtigst var Gustav Bøgvad Levå fra Næstved, mens Sebastian Nielsen var tredjehurtigst, da han kom i mål godt 30 sekunder efter vinderen, mens Benjamin Hertz blev nummer 9 knap et minut efter vinderen.

web_ck-fix_-u17soendag
Sebastian Nielsen på podiet i kraft af sin tredjeplads i Bov.

Sebastian Nielsen var også hurtigste rødovrerytter om lørdagen og i øvrigt med Hertz som næsthurtigste CK Fix rytter. I dette 82 kilometer lange løb kom rytterne ind i ’klumper’. Hurtigst var Andreas Toft Neldeberg fra Herlev, der havde et minut og 15 sekunder ned til Sebastian Nielsen, som var fem sekunder foran holdkammeraten Benjamin Hertz på 18. pladsen.

Hos juniorerne deltog kun en rytter fra Team CK Fix Junior Elite Rødovre. Det var Mads Pals Thomassen, der blev nummer 27 om lørdagen på den 110 kilometer lange rute, mens han blev nummer 38 på den 138 kilometer lange rute om søndagen.

Sådan gik det CK Fix rytterne

Lørdag i Tønder
U15  (80 tilmeldte ryttere)
1. Tobias Lund Andresen
3. Gustav Wang
4. Emil Schandorff Iwersen
33. Felix Fog Holst Larsen

U17  (91 tilmeldte ryttere)
6. Sebastian Nielsen
18. Benjamin Hertz
26. Christian Lesby
52. Simon Høy
59. Marckus Njor

Søndag i Bov:
U15 (76 tilmeldte ryttere)
1. Tobias Lund Andresen
7. Gustav Wang
34. Felix Fog Holst Larsen
Emil Schandorff Iwesersen udgik pga. styrt

U17  (94 tilmeldte ryttere)
3. Sebastian Nielsen
9. Benjamin Hertz
22. Christian Lesby
37. Simon Høy
60. Marckus Njor

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top