Annonce

Fællessang giver fællesskab
synger-sammen-dag_015_080916.jpg
Det kan være svært at stå stille, når man er midt i en god fællessang. Foto: Brian Poulsen
syng sammen dag Det var en nationaldag i børnehøjde, da flere hundrede dagplejebørn og daginstitutionsbørn var til koncert og fællessang på Rødovregaard.

Der er altid masser af fuglesang i Rødovregaards gamle have, men én gang om året bliver fuglekvidren erstattet af hundredvis af børnestemmer, der gør deres for at synge i takt til den årlige ’Små synger sammen dagen’.
”Det er en nationaldag, hvor man hylder fællessangen og musik for børn,” fortæller børnekulturkonsulent, Line Horn Andersen. Til at lede slagets gang har Rødovre hentet Sille og Palle ind på scenen. De er kendte for deres børnemusik og måde at engagere børn på.
”De er super fede og spiller både en koncert samt tre fællessange. Dem har børnene øvet på forhånd. Fællessang giver fællesskab og glæde, og vi ved, man bliver glade af at synge. Ikke mindst børn, der har svært ved at stå stille, når de synger og er glade,” understreger Line Horn Andersen.

synger-sammen-dag_010_080916 synger-sammen-dag_002_080916

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top