Annonce

Eeg leverer Jazz og nærvær
Sinne-Eeg-1.jpg
Jazzsangerinden sørger for en god start på weekenden i Viften nu på fredag. Foto: Presse
koncert Jazzsangerinden Sinne Eeg besøger Viften fredag aften med orkester og jazz i moderne og nordiske toner.

Sinne Eeg får i næste måned overrakt dronning Ingrids Hæderslegat i Tivoli af Hendes Majestæt Dronning Margrethe. Legatet er på 250.000 kroner, men inden den royale hæder kan hun opleves uden helt så meget pomp og pragt i det lokale kulturhus, men til gengæld med masser af nærvær, forsikrer Viftens daglige leder Lau Wulfsberg.
”Hun er noget af det fremmeste på

jazzscenen i dette kongerige. Hun synger fantastisk, har et helt særligt nærvær og synger så man virkelig kan mærke det,” siger Wulfsberg om koncerten. Med sig på scenen har Sinne Eeg, Sinne Eeg Group, som består af Jacob Christoffersen på piano, Lennart Ginman på bass og Zoltan Csörz på trommer.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top