CK Fix indtog podierne
WEB_CK-FIX_Feltet-føres-an.jpg
Feltet føres an af en CK Fix rytter. Foto: Privat
cykelløb CK Fix Rødovres ungdomsryttere viser sig stadig frem blandt de bedste i landet. I weekenden blev det til flere ture op på sejrsskamlen.

Rødovreklubben CK Fix kæmper stadig for at holde på deres talenter, senest har Johan Price-Pejtersen valgt at skifte til Roskilde, der er den førende ungdomsklub i landet.

Men det hindrer ikke rødovreklubben i at være rugekasse for en masse talenter. En af de største er den 14-årige Sebastian Andreasson, der har gjort det så godt, at han er blevet rykket op i U17 gruppen. Noget af en aldersmæssig stor mundfuld, men Andreasson har alligevel gjort sig bemærket i front, da det blev til en tredjeplads i lørdagens løb nær Buerup arrangeret af Tissø Cykel Ring. Holdkammeraten Sebastian Nielsen blev nummer fem.

Annonce

I U15 klassen kørte Tobias Lund Andresen sig også ind på en tredjeplads.

Søndag afviklede ABC løb nær Sengeløse, og der blev Andreasson nummer seks, mens holdkammeraten Benjamin Hertz blev nummer tre en placering bedre end Sebastian Nielsen, der dermed kørte sig en plads frem sammenlignet med lørdagens løb

Igen var Tobias Lund Andresen bedste CK Fix rytter i U15 klassen, da han gentog tredjepladsen fra lørdagens løb, mens Emil Schandorff Iwersen blev nummer fire.

Ligeså glædeligt var det, at CK Fix var på podiet med to ryttere i U11 klassen, da Marius Hobolth blev nummer to, mens Noah Mikkel Nielsen kørte sig ind på tredjepladsen.

I den ældste klasse, U17, viste Benjamin Hertz igen god styrke, da han blev nummer tre, mens Thorolf Rønhede blev nummer seks, lige foran Joshua Amos Gudnitz.

web_ck-fix_benjamin-paa-podiet
CK Fix Benjamin Hertz ses som nummer to fra højre.

På lørdag er der SM i partidskørsel for alle aldersgrupper. Det bliver kørt i Værløse, og CK Fix stiller med flere par.

Landevejssæsonen afsluttes traditionen tro i Tønder/Bov den sidste weekend i september, hvorefter sæsonen starter for cross og bane. Det bliver spændende at følge CK Fix ryttere, blandt andet de to 14-årige U17 ryttere Sebastian Andreasson og Benjamin Hertz, som danner makkerpar på banen i år. De har begge tidligere vundet mini 6 dages løbet i henholdsvis 2014 og 2016.

Lørdag var der løb i Buerup med Tissø Cykel Ring som arrangør.
U15
3. Tobias Lund Andresen
10. Gustav Wang

U17
3. Sebastian Andreasson
5. Sebastian Nielsen
14. Christian Lesby
24. Marckus Njor
Thorolf Rønhede og Benjamin Hertz udgik med punkteringer.

Søndag stod ABC for løbet i Sengeløse.
U11
2. Marius Hobolth
3. Noah Mikkel Nielsen

U13
25. Mads Malmqvist
26. Oscar Sonnenborg-Mathiesen
31. Luca Campagner

U15
3. Tobias Lund Andresen
4. Emil Schandorff Iwersen
17. Felix Fog Holst Larsen
20. Oskar Kromann Jensen
23. Nikolaj Lysholm Larsson

U17
3. Benjamin Hertz
6. Thorolf Rønhede
7. Joshua Amos Gudnitz
10. Sebastian Nielsen
15. Simon Høy
20. Christian Lesby
23. Mads Rasmussen

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top