Annonce

Bliv lækker med Magasin
DSC2850a1.jpg

WELNESS-UNIVERS: Du er aldrig blevet forkælet på Festpladsen i centeret, som du bliver, når Magasin inviterer til et helt unikt wellness-univers med gratis behandlinger og gode tips. Pressefoto

WELNESS-UNIVERS: Du er aldrig blevet forkælet på Festpladsen i centeret, som du bliver, når Magasin inviterer til et helt unikt wellness-univers med gratis behandlinger og gode tips. Pressefoto
Wellness-konkurrence Tre dage med skønhedsbehandlinger, gode tips og endnu bedre tilbud venter kunderne, når Magasin holder Beauty-event på Festpladsen.
Fakta

Vind en oxygenbehandling

og en goodiebag
Der trækkes lod om fire behandlinger via SMS og fire behandlinger på Facebook. Det eneste du skal gøre er at sende en SMS med 'Magasin' til 31 12 26 10 eller kommentere 'Magasin' under billedet på vores Facebookvæg.

To tider torsdag den 29. september klokken 17
To tider fredag den 30. september klokken 17
To tider lørdag den 1. oktober klokken 11
To tider lørdag den 1. oktober klokken 14
Tiden kan ikke ændres og vinderne
får direkte besked.

Spring køen over med Rødovre Lokal Nyt, når vi sender otte læsere direkte i hænderne på de dygtige behandlere fra blandt andet Elizabeth Arden.

Fra torsdag den 29. september til og med lørdag den 1. oktober omdanner Magasin nemlig Festpladsen i Rødovre Centrum til et stort Welnessunivers.
Her vil Magasines mange forhandlere være repræsenteret med deres bedste og nyeste produkter på stande, hvor man også vil kunne få en masse behandlinger, men der bliver kamp om tiderne.
“Det er gratis at få en behandling, men der er jo ikke plads til alle på én gang, derfor skal man skrive sig op til en tid, når man kommer forbi messen,” fortæller Nanna Star, der er storemanager i Magasin.
Du kan dog springe køen over, hvis du er en af de otte heldige, der vinder en tid til en gratis behandling og en goodiebag fra Magasin i vores konkurrence på SMS og Facebook.

Annonce

Blogger på besøg
Én person som måske ikke behøver at vinde i konkurrencen, men kan bruge sin stjernestatus til at springe køen over, er bloggeren Mascha Vang.
“Hun kommer forbi og laver reportage fra beauty-eventen, der er noget helt nyt her i centeret. Det er ikke så tit, at så mange forskellige countere er samlet i et dansk center kun for at give kunderne en særlig oplevelse,” siger Nanna Star om de mange oxygenbehandlinger og håndmasker, der vil blive lagt i dagene på Festpladsen.
Centerets centrale plads vil blive omdannet til små kabiner, så man kan få sine behandlinger i ro og fred.
“Pigerne står klar ligesom de normalt gør inde i Magasin, hvor vi også tilbyder mange forskellige behandlinger.”
“Det er faktisk en slags hemmelighed, der er for god til at holde på, for man kan faktisk altid få gratis service i Magasin, så måske man kan prøve nogle af vores normale tilbud af i hverdagen, hvis man ikke får tid til at tage sin mor, datter eller veninde med til messen på Festpladsen,” opfordrer Nanna Star, der tror hele centeret får gavn af det særlige arrangement.
“Det er altså ret stort det her, og kunderne kommer til at mærke en helt speciel stemning, hvor vi kræser om dem og tager udgangspunkt i den enkelte gæst behov,” siger Nanna Star tydeligvis forventningsfuld.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top