Annonce

Bent ringer snart på
bent.jpg
Meld dig som indsamler hos Cynthia E. D. Rivera på mail cynthiadiri@hotmail.com eller tlf. 27 33 98 85. Du kan også ringe hele døgnet på telefon 70 10 00 00. Foto: Privat
gør som bent Kun en tredjedel af de indsamlere, der skal til for at dække hele Rødovre, har meldt sig til Røde Kors indsamlingen den 2. oktober. Nu snører den gamle formand selv skoene, men de mangler dig.

Når der søndag den 2. oktober er Røde Kors Landsindsamling vil den tidligere formand Bent Pettersson igen stemme dørklokker.
Stik imod tidens tendens, mangler Røde Kors nemlig desperat indsamlere i Rødovre, hvor kun 40 ud af de nødvendige 120 har meldt sig.
Derfor håber den lokale afdeling også, at flere vil følge Bents eksempel og træde til, hvor det virkelig gælder.
Bent Pettersson er en af de mange frivillige, som samler ind til Verdens katastroferamte. Bent har siden 2001 samlet ind på Tæbyvej, hvor han også har ledet cykeltræningen.
Bent er for kort tid siden gået af som formand i Røde Kors Rødovre på grund af alder, men brænder stadig for at hjælpe mennesker i nød, og som han siger:
“De venter jo på mig på Tæbyvej.”
“Lige nu er flere end 13 millioner mennesker på flugt fra krigen i Syrien og i Syd- og Østafrika kæmper mange for at overleve tørken, der er skyld i at millioner af familier sulter,” fortæller den nuværende formand Lotte Kolind Poulsen.
“Her i Rødovre mærker man ikke meget til hverken sult eller tørke. Men i Malawi og resten af det sydlige Afrika er befolkningen plaget af en voldsom tørke, der har ødelagt alle afgrøder og en enhver mulighed for en frodig høst. Så nu hærger sulten,” siger Lotte Kollind Poulsen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top