Annonce

Avarta favoritsejrede
Avarta_-_Hvidovre_IN_180916-5586.jpg
Marko Radosavljevic scorede sit tredje mål i efteråret, da han nettede til 1-3 og dermed afgjorde kampen. Foto: Ian Nielsen/arkiv
fodbold Som tophold skulle Avarta vinde med favoritværdigheden som det ydre pres, og det lykkedes på en svær udebane mod HIK. Vi har talt med Benny Gall.

Hellerup IK – Avarta 2-3 (0-2)
0-1 Emil Thomsen (31′)
0-2 Jetmir Aslani (41′)
1-2 Andreas Kiel Smed (79′)
1-3 Marko Radosavljevic (89′)
2-3 Thomas Ibsen (90+2′)
254 tilskuere

Avarta øgede deres forspring i toppen af 2. division pulje 1, da de vandt en svær udebanekamp over HIK med 2-3. Avartas cheftræner Benny Gall var tilfreds med sejren.
”Vi møder et godt kompakt hold, som gør det svært for os, men jeg er tilfreds med sejren på en svær udebane mod et svært hold,” siger Gall, der også var tilfreds med holdets organisation.

Annonce

Med sejren har et formstærkt Avarta-mandskab lagt sig suverænt i spidsen af puljen og er statistisk set kun et par sejre fra at sikre sig en top 4 placering.
Inden kampen havde sportschef Per Thomsen udtalt til rnn.dk, at de havde regnet ud, at syv point burde være nok i anden halvdel af turneringen, så er top 4 sikret. Hvis den statistik holder, er Avarta kun en sejr og en uafgjort kamp fra ‘det forjættede land’, som Per Thomsen kaldte oprykningsspillet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top